Favourite producten | Januari

De laatste tijd heb ik het zo druk met van alles en nog wat. Ik werk ook in het weekend en ben dan ook helemaal niet bezig met artikelen schrijven. Nihat wordt volgende week besneden en zit daar ook veel aan te denken en dat houdt mij ook wel erg bezig. En daarna een feest voor hem en ben daar ook druk me bezig. Wie komen er, wat gaan we koken etc. etc.
Ik wil aan het einde van elke maand een artikel schrijven van mijn favourite producten die ik die maand gebruik. Dit zijn de producten die ik erg fijn vind en ook aan iedereen kan aanraden.

Garnier Skin Naturals Nourishing night care nachtcreme 50 ml

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb deze bij de action gekocht voor 1,90 euro. Ik heb dan wel geen last van oneffenheden of rimpels. Maar vroeg beginnen kan geen kwaad. Beter voorkomen dan genezen zeggen ze altijd. ’s Morgens als ik wakker word dan voel ik nog steeds dat mijn huid een laagje heeft door de creme en het voelt zacht aan.

Nivea DNAge Eye care 15 ml

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb deze gekocht bij de Action voor 2,50 euro. Een heel klein potje maar je doet er wel lang mee want je hebt maar zo weinig nodig. Ik merk wel aan mijn huid rond om mijn ogen dat het minder donker is geworden. Ik heb last van wallen en dat is nu minder. Een erg fijn product.

Lush Lemony Flutter 55 ml

Image and video hosting by TinyPic

Ik had er al een artikel over geschreven die je hier kan lezen. Ik blijf het een super product vinden. Mijn handen worden heerlijk zacht.

The bodyshop Coconut body butter 100 ml

Image and video hosting by TinyPic

Een miniverpakking van de intensief verzorgende bodycrème met pure, biologische, koud geperste Community Trade-kokosolie van de eerste persing en andere luxueuze ingrediënten. Trekt snel in, en helpt de huid te verzorgen en zacht en glad te houden. Na het douchen smeer ik mij in en de geur is heerlijk! Mijn huid ruikt uren naar kokos en de volgende ochtend nog heel lichtjes. Super product. Ik heb de mini verpakking voor 5 euro gekocht.

Dit zijn mijn producten voor Januari. Kennen jullie ze toevallig ook en gebruiken jullie 1 van deze producten?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Huishoudweken 2017
Gerelateerde Artikelen
Don`t forget to share...
Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Een gedachte over “Favourite producten | Januari

Geef een reactie

CommentLuv badge