Hartige gerechten | Roomboter bladerdeeg gevult met spinazie en kaas

SONY DSC

Ingrediënten:
10 plakjes roomboter bladerdeeg
200 gram gewassen spinazie
Turkse kaas of gereaspte kaas
2 theelepels tomatenpuree
halve ui
eigeel
zout
zwarte peper

1. Verwarm je oven op 170 graden. Leg de bladerdeeg op een ovenschaal met bakpapier.

2. Bak de klein gesneden ui in een pan en voeg er klein gesneden spinazie aan toe. Bak dat een beetje. Voeg de kruiden er naar smaak toe en de tomtanepuree.

3. Smeer de bladerdeeg met water met een kwastje. Leg 1 volle eetlepel op je bladerdeeg. Dan een beetje kaas en vouw de bladerderdeeg dan dubbel. Met een vork druk je de randen goed dicht.

4. Smeer er eigeel over heen en leg je ovenschaal in de oven voor 15 mimuten.

 

Roomboter bladerdeeg gevult met spinazie en kaas
Recipe Type: Hartige gerechten
Author: Layla Celik
Ingredients
  • 10 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 200 gram gewassen spinazie
  • Turkse kaas of gereaspte kaas
  • 2 theelepels tomatenpuree
  • halve ui
  • eigeel
  • zout
  • zwarte peper
Instructions
  1. Verwarm je oven op 170 graden. Leg de bladerdeeg op een ovenschaal met bakpapier.
  2. Bak de klein gesneden ui in een pan en voeg er klein gesneden spinazie aan toe. Bak dat een beetje. Voeg de kruiden er naar smaak toe en de tomtanepuree.
  3. Smeer de bladerdeeg met water met een kwastje. Leg 1 volle eetlepel op je bladerdeeg. Dan een beetje kaas en vouw de bladerderdeeg dan dubbel. Met een vork druk je de randen goed dicht.
  4. Smeer er eigeel over heen en leg je ovenschaal in de oven voor 15 mimuten.

 

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Don`t forget to share...
Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

CommentLuv badge