Review | Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash

Jullie hebben in dit artikel kunnen lezen dat ik de Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash van The Body Shop had gekocht. In de winkel zag ik producten voor de droge huid. Ik vroeg aan de medewerkster of ze ook producten hadden voor een gemengde/vette huid. Mijn huid zit net tussen een gemengde huid en een vette huid. Als ik te veel producten zou gebruiken voor de vette huid dan zou dat niet goed zijn voor mijn huid. Ik kan dus het beste de producten combineren. 

Ik heb last van mee-eters op mijn neus en kin. De medewerkster adviseerde mij om de Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash te gebruiken. Op de plekken waar de mee-eters zitten moet ik wat harder scrubben zodat ze beter weg gaan.

Houd uw huid zuiver en zacht met een romige scrub die speciaal is ontwikkeld om poriën te helpen ontstoppen. Door voorzichtig scrubben verwijder je opgesloten vuil, olie en dode huidcellen. Hoe het werkt? Aromatische lemon tea tree en Community Trade tea tree olie uit Kenia bevatten eigenschappen die helpt puntjes te verwijderen en te dat nieuwe zich vormen. Abrikozen stenen en silica zuiveren de huidmild en effectief.

Ingrediënten:

Aqua (water), Glycerin (glycerine), Steareth-21, Stearic Acid, PPG-15 Stearyl Ether, Propanediol, Silica, Polysorbate 60, Caprylyl Glycol, Prunus Armeniaca Seed Powder (abrikozenpitkorreltjes), Melaleuca Alternifolia Oil (tea tree-olie), Panthenol, Acryla

De Tea Three Blackhead Exfoliating Wash gkan je het beste gebruiken wanneer je gezicht nat is. De gel waar de korrels in verwerkt zitten heeft een groene kleur. De scrub heeft een licht subtiele geur, ik vind het lekker ruiken maar dat kan voor iemand anders niet zo zijn. De tea three is eigenlijk een ideaal product om hierin te verwerken vanwege haar ontsmettende eigenschap. Na het scrubben, wanneer je je gezicht nog niet hebt afgespoeld, heb je meteen een fris gevoel.

Ik gebruik de scrub 1 keer in de week wanner ik ga douchen. Ik laat het even intrekken en dan was ik mijn gezicht. De mee-eters zijn minder geworden op mijn neus en op mijn kin. En dat is het effect wat ik verwacht wanneer je een product koopt, dat het werkt.

Gebruiken jullie toevallig dit product? Wat vinden jullie er van? Zouden jullie het aanraden aan jullie omgeving?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Follow

Bloglovin’ – Twitter  - Facebook  - Instagram - Youtube

It`s only fair to share...
Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Gerelateerde Artikelen


5 Reactie`s

  1. Ik heb dat ‘kennismakingsetje’ ook met olie/lotion enzo maar zie helaas geen verschil bij mezelf! Fijn dat het bij jou wel werkt! :superblij:

  2. Ik wil deze lijn nog steeds een x testen. Door jou ben ik nu iig positief! Wie weet de volgende x als ik in H’sum ben even de body shop in lopen.
    Jorien onlangs geplaatst..Testing: Najel Cactus Seed OilMy Profile

    1. moet je doen meid

  3. Klinkt als een fijn product! Ik heb jaren geleden wel een peel off masker van deze lijn gehad. Die was wel echt goed tegen meeëters.. soms net te goed, want het trok ook weleens donshaartjes mee :p
    Nadia onlangs geplaatst..Mango Maxi Skirts 2012My Profile

  4. Ik heb het tea tree masker en de paths van de Body Shop gekocht voor mijn zoon van 12 en het werkt eigenlijk best goed! Ik ga deze blackhead exfoliator door jouw recensie ook maar eens aanschaffen, even kijken of ik die ook online kan bestellen.

Geef een reactie

CommentLuv badge
:zwaai: :zon: :wauw: :wat?: :verlieft: :verdriet: :veel liefde: :tv: :tong: :tong2: :thee: :taart: :superblij: :sprakeloos: :spook: :sneeuwman: :smile: :smile2: :slapen: :schaam: :rose: :regen: :raar: :pc: :parfum: :nee: :music: :mobiel: :makeup: :mail: :loll: :lol: :liefde: :kuss: :kus: :koffie: :klappen: :kerst: :kersen: :kado: :ja: :heart: :hart: :haha2: :gezin: :foto: :eten: :drinken: :drank: :dans: :bril: :boom: :bezig: :baby: :?: :!: