Verse sapjes

Wij hadden 2 jaar lang een sapcentrifuge maar heel weinig gebruikt omdat het zo gedoe was om die schoon te maken. Maar ik heb nog een aantal kilo’s aan mijn lijf plakken die ik er af wil hebben. Fruit is een probleem bij mij. Het is niet dat ik niet van fruit hou maar ben lui om het te schillen en te snijden. Ik heb al mijn moed bij elkaar gehaald en ben begonnen met verse sappen uit mijn sapcentrifuge. Dat ging een week goed tot dat mijn machine het opgaf. Ik denk dat ik te hard de stamper heb gebruikt want er kwam veel geluid uit de machine en toen begaf hij het. Ik had nog een dag gewacht maar dat hielp niet. Dus ging hij de vuilnisbak in.

Image and video hosting by TinyPic

Dus wat doe je dan als je toch verse sapjes wilt drinken. Nu ik ziek ben drink nu voornamelijk verse sinaasappel sap d.m.v mijn persmachine (noem je dat zo?) maar verder kan je niets persen. Dus koop ik verse sapjes bij de Albert Heijn. Maandag doe ik de boodschappen qua brood en melk wat nog nodig is en wat er in aanbieding is . Ik koop dan ook een fles verse sap. Meestal met de 35% korting sticker er op. Vandaag had ik een fles met peer, stoofpeer en bosbessen en die is lekker! Die is nu al op omdat ik het niet kon laten om die tot morgen te laten. Ik gebruik de flessen nu zelf nog steeds als ik sinaasappelsap heb gemaakt. Altijd handig. Ik had altijd ruzie met mij zelf om het sap in de koelkast te doen want ik had geen fles. Dus het was gelijk opdrinken door iedereen… hahaha

Drinken jullie de verse sap van de Albert Heijn? En hebben jullie misschien tips en adviezen voor mij om toch verse sapjes te drinken zonder een sapcentrifuge?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Huishoudweken 2017
Gerelateerde Artikelen
Don`t forget to share...
Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

7 gedachten over “Verse sapjes

 1. Hmm ik heb een blender, maar zonder blender kom ik niet verder dan fruit wat je kunt persen. :P (grapefruit, citroen, limoen), ik maak meestal een combi van alles. :)
  Al eet ik liever gewoon mijn fruit, is nog gezonder ook omdat je er dan meer van gebruikt (schil in de blender haal ik eraf want anders heb je pulp op je sap liggen) terwijl de schil nu net het gezondst is.
  Amber onlangs geplaatst..Winactie: Lush Rock Star Dupe roll-on parfumMy Profile

 2. Ik herken je probleem. Nu moet ik wel toegeven dat ik steeds meer fruit ben gaan eten na de geboorte van mijn zoon (ook tijdens de zwangerschap). Mijn zoontje is gek op fruit dus als ik toch voor hem moet schillen dan doe ik t ook sneller voor mezelf :p Maar de sapjes van de AH zijn ook lekker. Alhoewel ik versgeperste sinasappelsap van de Plus het lekkerst vind! Die pers je zelf in de winkel! Weet je zeker dat het echt vers is. Beterschap meid! ps: Mijn tip, nou eigenlijk van een vriendin, iedere dag een kiwi eten. Zo wordt je niet verkouden. Ik vergeet dit altijd en ben vaak verkouden. Maar kiwi’s zijn super gezond! Als je er niet allergisch voor bent… haha zo wat een lang verhaal zeg! xx

 3. “verse” sapjes uit de supermarkt vermijd ik eigenlijk. Meestal zijn ze nog een week houdbaar na de dag van aankoop, dus iets klopt er niet aan de term vers.
  Zo’n sapding is wel handig zeg. Ik gebruik zelf altijd de blender. Die is overigens heel makkelijk schoon te maken en als ik lui ben doe ik ‘m in de vaatwasser.
  Dina onlangs geplaatst..Over eten gesproken…My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge