Verwen jezelf met een armband van Lucardi

armband van Lucardi

Verwen jezelf met een armband van Lucardi. Ik ben een persoon dat shopt voor mijn kinderen en mijn man, kadotjes koopt voor vriendinnen en familie maar soms vergeet ik mezelf wel eens. Behalve kleding en schoenen koop ik vrij weinig wat moois voor mezelf. Toen ik iets mocht uitzoeken van Lucardi kon ik niet wachten om hun collectie te bekijken en wat te bestellen. Waarom ik voor een armband heb gekozen vertel ik je in dit artikel.

armband van Lucardi

Ik heb gekozen voor een gouden armband. De armband is gemaakt van 9 karaat en is 19 cm lang. Maar waarom een armband?Oorbellen draag ik al en als je een hoofddoek draag is het verwisselen van oorbellen een beetje nutteloos in mijn ogen. Niemand ziet ze toch dus waarom steeds nieuwe oorbellen kopen toch? Het zelfde met een ketting. Ik draag 1 ketting wat emotionele waarde heeft en dit wil ik niet af doen maar 2 kettingen dragen is ook weer zo veel gedoe.

Een armband draag ik niet. Ik heb ze wel maar ik vind ze niet meer mooi. Dus was de keus snel gemaakt. Ik heb gekozen voor een tijdloos gouden armband. Een simpele armband zonder bedeltjes, naam of wat dan ook. Ik kan het eindeloos combineren met eventuele andere armbanden en horloges.

Ben je opzoek naar een mooi en origineel kado? Kerst en sinterklaas zitten er aan te komen voor de niet-moslims en ik weet dat het altijd stressvol is om iets aparts te kopen. Ik heb dit met het suikerfeest en het offerfeest. Mocht ik de armband zat zijn dan kan ik het altijd nog bewaren voor mijn dochtertje. Zij wilt altijd alles dragen wat haar moeder draagt.

Kijk voor de hele collectie online of ga naar een Lucardi Juwelier Rotterdam.

Wat zou jij voor armband van Lucardi kiezen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge