Babor Age ID Winter collectie

Babor Age ID Winter collectie

Ik ben zo klaar met de zomer dus laat de winter er maar aan komen. Wat ook betekend dat de herfst en winter make-up collecties onderweg zijn. In de winter draag ik het liefst nude of donkere kleuren omdat ik het echt bij de herfst en winter vind passen. Babor heeft dus ook haar collectie uitgebracht en deze bevat vooral nude en groene tinten voor de ogen en lippen. Ik heb 3 van 10 producten uit de collectie die ik met alle liefde heb gebruikt en in dit artikel vertel ik je er alles over. Enjoy!

Babor Age ID Winter collectie

De nieuwe producten uit de Age ID Winter collectie van 2017 heeft 10 nieuwe producten; 3 lippenstiften, 2 lipliners, oogschaduw palette, 1 mascara en 3 nagellakken. Alle producten die ik heb gezien van de pers foto’s zijn het producten die echt bij de herfst en winter passen. Ik was dan ook echt benieuwd naar de nieuwe producten.

Babor Age ID Winter collectie

Babor Age ID Winter collectie

Babor Age ID Winter collectie

Babor Age ID Winter collectie

Eye Shadow Quattro – 03 Green

De Babor Eye Shadow Quattro Green palette heeft vier poeders die afgestemd zijn op de trendkleur groen. De poeders hebben groene en beige tinten die je kunt combineren. Alle vier de tinten kun je gebruiken of alleen 3 of 3 tinten. Tijdens het gebruik kun je de poeders heel makkelijk vervagen en je hebt heel weinig fall-out wat ook een pluspunt is. En het laatste wat ik er over wil zeggen behalve dat het fijne en mooie poeders zijn is dat het zich niet ophoopt in je ooghoeken. Dit is altijd zo irritant.

Wil je wat intensieve make-up: tover met de donkere tint ook een Smoky-Eyes-Look tevoorschijn.

Eye Shadow Quattro – 03 Green – € 33,00

Babor Age ID Winter collectie

Babor Age ID Winter collectie

Nailpolish – 12 Crema Caffe

Nail Colour 12 crema caffè is een schitterende, langhoudende nagellak. Verkrijgbaar in drie gelimiteerde trendkleuren: crema caffè, hip red en violet. Ik heb de Crema Caffe. Een mooie nude creme kleur. Ik ben niet zo dol op nagellak maar deze tint vind ik stiekem toch wel erg mooi.

Ik heb geen verstand van nagellak maar de kwaliteit van de nagellak lijkt in mij ogen best wel goed. Het droogt vrij snel, het heeft een mooie glanzende finish en het zijn binnen een minuut of 3 droog. Maar binnen een minuut of 10 zijn je nagels volledig droog.

Nailpolish – 12 Crema Caffe – € 12,50

Babor Age ID Winter collectie

Babor Age ID Winter collectie

Babor Age ID Winter collectie

Lipstick – Creamy Lip Colour 19 Woodrose

De Woodrose is een verzorgende lippenstift met hoge kleuruitstraling. De lipsticks zijn verkrijgbaar in drie gelimiteerde trendkleuren: woodrose, hip red, light violet. Woodrose is een prachtige nude roze lippenstift met een fantastisch kleuraccent en een natuurlijk glanzende finish.

Het aanbrengen gaat heel makkelijk en 1 laagje is meer dan voldoende. De zachte textuur bevat hoogwaardige plantenoliën en zorgen voor een perfect verzorgend gevoel. Wat ook interessant is is dat de lippenstiften geen tolueen en formaldehyde bevatten.

Lipstick – Creamy Lip Colour 19 Woodrose – € 23,50

Babor Age ID Winter collectie

Alle Babor producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Babor zelf. Ook worden de producten in de schoonheidssalons aangeboden en als je wilt weten waar dan kun je dit ook vinden op hun website.

Wat vindt jij van de Babor Age ID Winter collectie? Ben jij ook altijd enthousiast als nieuwe collecties uit komen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge