Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Zou jij je eigen foundation willen maken? Je kiest je kleur, je bepaald eigen dekking en blenden maar. Met de Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique maak je heel eenvoudig je eigen foundation. Ik ging de uitdaging aan en ik vertel je in dit artikel wat ik er van vind.

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Eén druppeltje. Eindeloze mogelijkheden. Clinique introduceert nieuwe Clinique Blend It Yourself Pigment Drops kleurpigment druppeltjes. Daarmee verander je iedere dagcrème in een BB, CC of een dekkende foundation door simpelweg het aantal druppeltjes dat je gebruikt aan te passen. Nieuwe Blend It Yourself Pigment Drops geeft direct een flawless dekking maar mèt de textuur, finish en voordelen van je eigen favoriete dagcrème.

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Eigenlijk doe ik dit trucje af en toe. Als ik een te donkere foundation heb dan meng ik die met een dagcreme zodat het beter bij mijn teint past. Nu dus ook met Clinique. Het is heel eenvoudig. Je pakt een beetje dagcreme ter grootte van een grote erwt om je handpalm. Doe de gewenste hoeveelheid BIY Blend It Yourself Pigment Drops in het pareltje dagcrème. Dan mengen met elkaar en met een kwast of beauty blender dek je je gezicht met je foundation.

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Hoe is mijn dekking met de foundation die ik heb gemaakt. Op het eerste gezicht tijdens het mengen leek het er op dat het een mooie lichte dekking zou geven. Na het smeren er van zag ik eigenlijk bijna niets wat op een minimale dekking zou lijken. Inde richting van een cc cream ook niet. Ik heb twee keer de crème met de druppels gemengd en dit op mijn huid gesmeerd maar ik zag vrijwel niets. Alleen de roodheid in mijn gezicht is wel minder maar verder niets helaas.

Toen ik mijn gezicht met make-up doekjes ging schoonmaken waren de doekjes ook niet echt bruin door de foundation. Heel jammer want ik verheugde mij er eigenlijk wel een beetje op. De Clinique pep-start moisturizer vind ik wel erg fijn. Het is geschikt voor alle huidtypes, het trekt snel in en mijn huid voelt lekker zacht aan. Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer is verkrijgbaar voor €22,00 (30 ml) / €30,00 (50 ml).

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

Blend It Yourself Pigment Drops van Clinique

De nieuwe BIY Blend It Yourself Pigment Drops zijn verkrijgbaar in diverse tinten vanaf begin maart 2017 bij alle Clinique verkooppunten en op Clinique.nl voor een adviesverkoopprijs van €35,50 (10ml). Alle producten van Clinique is te koop bij Douglas en Ici Paris XL en bij Clinique zelf.

Wat vindt jij er van om je eigen foundation te blenden?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge