Vijf snelle tips om je blog professioneler er uit te laten zien

Vijf snelle tips om je blog professioneler er uit te laten zien

Vijf snelle tips om je blog professioneler er uit te laten zien

Leuk dat je weer op mijn blog komt kijken! Vanaf het begin van mijn blog heb ik alles zelf gedaan met wat enige hulp maar de design, de foto’s, logo’s, teksten etc. etc. Heb ik allemaal zelf gedaan. En ik vind het ook leuk om te doen. Het is belangrijk dat een website of blog er mooi, netjes en professioneel uit ziet als je er geld mee wilt verdienen. Ik geef je 5 tips hoe je je blog  professioneler er uit te laten zien.

❥ Logo

Naast het hebben van een naam, is het logo van een website ook erg belangrijk. Mensen kunnen je dan zo gelijk herkennen. Er zijn verschillende soorten lettertypes dus kies er 1 uit wat mooi, simpel maar toch anders er ziet dan andere lettertypes van logo’s. Je kunt ook een bedrijf benaderen die logo’s maken voor een unieke logo.

❥ Categorie

Onder elk artikel is het belangrijk om categorieën en tags toe te voegen. Niet iedereen wil alle onderwerpen lezen op je blog. Het is heel makkelijk en zo gedaan. Zo zie je ook nog eens welke onderwerpen er veel wordt gelezen op je blog zodat je je daar op kan concentreren.

❥  URL

Mijn allereerste blog was nog in de tijd van …..blogspot.com. Als je mij al 5 jaar volg weet je dit misschien nog wel. Ik wilde serieuzer zijn voor mijn blog dus ben ik over gegaan naar een eigen domein. Als jij je goed wil concentreren op je blog en er echt voor wilt gaan begin dan gelijk met een eigen domein als je nog niet veel lezers hebt. De overgang is dan veel beter.

❥ Contact informatie

Zorg altijd dat je emails, social media account en je andere gegevens up-to-date zijn. Niets is zo irritant als lezers in contact met je willen komen maar het niet lukt omdat het niet klopt. Controleer dit ook Facebook, Instagram en Twitter.

❥ Mooie scherpe foto’s

Als je samen werkt met een merk, bedrijf op pr bureau dan zijn foto’s en video’s erg belangrijk. Je levert werk voor hun en als je mooie foto’s en video’s wilt leveren dan moet je ook goed je best doen om meer te kunnen leveren als het ware. Maar natuurlijk ook niet voor een review, voor elk ander artikel zijn scherpe foto’s belangrijk. Een mooi artikel zorgt voor meer!

Ik hoop dat je er wat aan hebt en je kunt mij altijd mailen voor vragen!

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge