Drie kinderen op een canvas van saal-digital.nl

Canvas van saal-digital.nl

Een lieve vriendin wilde graag een aantal mooie foto’s van haar gezin. En ik mocht een canvas van saal-digital.nl bestellen dus dit kwam goed uit. Ik koos voor een canvas met 1 van de mooiste foto’s die ik heb gemaakt achter ons huis. Wil jij ook een wanddecoratie? In dit artikel vertel ik hoe en wat.

Canvas van saal-digital.nl

Canvas van saal-digital.nl

Saal-digital.nl is een website waar je wanddecoratie’s, fotoboeken, kaarten, foto’s en veel meer producten kunt bestellen voor je mooie foto’s. Op de website kun je kiezen voor een programma om te downloaden maar op de website zelf kan dit ook. In eider geval met de wanddecoratie.  Ik koos voor een canvas omdat ik de foto op deze manier veel mooier er uit vind zien en natuurlijker.

Je hebt naast canvas ook Alu-Dibond, Acrylglas, Alu-Dibond Butlerfinish, Hardschuimplaat en GalleryPrint wanddecoraties. Ik heb hier mee geen ervaring vandaar dat ik voor canvas koos omdat ik dit in het verleden al heb gedaan. En wat je mooi vind dat ga je bestellen. Ik wilde natuurlijk niet dat het tegen valt en dat ik er later spijt van krijg. Producten voor je foto’s kun je maar 1 keer bestellen en dit zou zonde zijn als het niet in de smaak valt.

Canvas van saal-digital.nl

Canvas van saal-digital.nl

Aan de hand van je soort foto bestel je een wanddecoratie naar grootte. Er zijn verschillende maten waar je uit kan kiezen. Mijn afmeting is 40 cm bij 60 cm. Voor de foto is dit de perfecte afmeting.

Waarom ik heb gekozen voor een foto van de achterkant is omdat we van de Islam geen foto’s van gezichten mogen ophangen. Maar we willen wel graag een foto of een schilderij en dit is dan ook een mooie oplossing. Ik zelf heb een soort gelijke foto van mijn kinderen aan de muur.

Canvas van saal-digital.nl

Ik ben dol op mijn creatie. Het bestellen ging eigenlijk heel makkelijk en binnen een week werd het bezorgd. Wat wil ik nog meer? Als jij een mooie wanddecoratie wil aan je muur dan zou ik zeker op hun webshop kijken.

Alle producten zijn verkrijgbaar op saal-digital.nl. 

Hou jij van wanddecoraties? Zou jij een Canvas van saal-digital.nl willen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer info.

 

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge