Mijn ervaring met Derma Sensation • VLOG # 11

Derma Sensation

Mijn ervaring met Derma Sensation • VLOG # 11

In mijn nieuwe vlog ben ik langs gegaan voor een laser behandeling bij Derma Sensation. Het is een nieuwe kliniek in Rotterdam en ze hebben een filiaal in Gouda. Alle informatie vertel ik je in de video en je vindt het op hun website. Voor meer informatie kun je ze bellen.

Afspraaklijn Rotterdam:
010 307 4815

Afsprakenlijn praktijk Gouda:
0182 60 32 26

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Hoe is jouw ervaring met laseren?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge