Eerste indruk Douglas Collection Age Focus | Verzorgingsroutine

Douglas Collection Age Focus

Eerste indruk Douglas Collection Age Focus | Verzorgingsroutine

Met mijn nieuwe producten van de Douglas Collection Age Focus laat ik je mijn huidige verzorgingsroutine voor mijn gezicht zien. De producten zijn voor de wat ouder worden de huid maar er zijn meerdere lijnen beschikbaar van Douglas. Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Hoe ziet jouw verzorgingsroutine er uit?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  • Good morning! :))) Very nice to read! ;) Thank you for testig and for giving advice ;)., very helpful for me! So have a nice day and best wishes from wanderhotel südtirol ;) Yours, Anja ;)<3