Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter

Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter

Ik heb leuke producten voor je! Etos heeft voor deze zomer Limited Edition Fixing Spray en Highlighter uitgebracht. En ik zal je vertellen! Zijn mijn favoriete zomer essentials! Dit zegt natuurlijk al genoeg of niet? Een goede fixingspray is nooit verkeerd en een mooie highlighter is altijd fijn. In dit artikel vertel ik meer over mijn zomer Essentials van het Etos huismerk. Lees je mee?


Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter

Voor elke zomer heb je een goede fixingspray nodig. Je wilt natuurlijk niet dat je mooie make-up er als sneeuw voor de zon afglijd van je gezicht. De nieuwe ‘Coconut Make-up Limited Edition Fixing Spray’ van Etos geeft je gelijk het zomers gevoel door de lekkere geur van kokos en je make-up blijft de hele dag goed zitten; die hebben we nodig!

Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter

Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter

Eerlijk is eerlijk, wordt jij niet vrolijk van de toffe verpakking? Je hoeft de dop er nog niet af te halen of je ruikt de geur van kokos. Het ruikt sterk maar dat valt heel erg mee na het sprayen van je gezicht. Voor en na het aanbrengen van mijn make-up spray ik een aantal pompjes op mijn gezicht. De geur kokos ruik je heel zacht na het spray en eigenlijk de hele dag door. Na een warme dag zit mijn make-up er nog perfect op en is mijn oogschaduw niet uitgelopen! Puntje voor Etos! Voor is dit echt het zomer product van 2017!

De Coconut Fixing Spray is verkrijgbaar voor €4,99 bij de Etos.

Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter

Ik hou van highlighters en je kan er eigenlijk heel veel mee. Voor een avondje uit is het echt een musthave voor je gezicht. Het geeft je ook nog eens een mooie zomer gloed, wat vindt jij?

Soms ben ik een een vrouw dat van roze houdt maar soms ook wel van iets pittigs. Toch werd ik verliefd op deze mooie regenboog highlighter met 5 verschillende kleuren die je afzonderlijk kan gebruiken maar ook samen voor een mooie gloed. Ik vind paars en roze erg mooi! Welke vindt jij mooi?

De Etos Rainbow Higlighter is verkrijgbaar voor €4,99 bij de Etos!

Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter

Staan de Etos Limited Edition Fixing Spray en Highlighter op jouw zomer essentail lijst?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge