Foto’s plannen in Instagram met Planoly

Foto's plannen in Instagram

Foto’s plannen in Instagram is tot op heden nog steeds niet mogelijk. Hopelijk wel snel want dit is toch wel de upgrade waar menig mens op zit te wachten bij Instagram. Toch is het mogelijk via een andere app die je kunt gebruiken voor Instagram. Hoe en wat vertel ik je in dit artikel als je dit graag wilt gebruiken.

Foto's plannen in Instagram

Om te plannen in instagram gebruik ik Planoly. De layout vind ik al een grote pluspunt. Het is wit en strak. Waar ik van hou. Het oog wilt ook wat natuurlijk! Planoly biedt naast het plannen ook de mogelijkheid aan je statistieken te bekijken, dit kan tegenwoordig ook op je zakelijke account van Instagram maar toch is de extra tool een mooie toevoeging. Ook kan je vanuit Planoly reageren op reacties.

Op planoly kun je kiezen uit de free version en de premium version. Ik gebruik nu alleen de free version. Wat de premium version allemaal bied weet ik niet. Bij Planoly kan 30 posts per maand inplannen, de statistieken zijn tot een jaar geleden te zien. Planoly is naar mijn mening gebruiksvriendelijk, alles is duidelijk te zien en het is zo simpel om te gebruiken.

Foto's plannen in Instagram

Ondanks deze handige app hoop ik alsnog dat Instagram met een nieuwe upgrade komt waarin je die app kunt plannen. Want zo rakkt mijn smarphone wel vol met al die extra apps. Nu heb ik wel een groot geheugen maar niet iedereen heeft dit. Dus Instagram kom snel met een nieuwe versie want dat kunnen we goed gebruiken.

Foto’s plannen in Instagram, doe jij dat ook?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge