Glow & Shine met Vogue Cosmetics

Vogue Cosmetics

Vogue Cosmetics is een merk waar ik af en toe wat van hoor of zie maar zelf heb ik het nog nooit gebruikt. Tot ik vier nieuwe producten binnen kreeg. Producten met kruidige en bloemige geuren waar ik erg van hou. In dit artikel vertel ik je meer er over.

Vogue Cosmetics

De producten van Glow & Shine zijn verrijkt met diamond en een gouden shimmer, wat zorgt voor een subtiele glow op de huid. Geniet van de geur van lichtzoete mandarijn, frisse jasmijn en kruidige muskus met vanille die de zintuigen prikkelen.

De geurlijn bestaat uit een 48H luxe anti-transpirant deodorant, een cream showergel, shower foam en een bodylotion Spray & Go. De body- en douche producten bevatten een subtiele gouden shimmer.

Vogue Cosmetics

Vogue Cosmetics

Vogue Cosmetics

Vogue Cosmetics

Elke vrouw houd wel van een beetje shimmer. Of dit in make-up is of in beauty producten. Diamonds are a girl’s best friend. Eigenlijk bevat alleen de showergel shimmers, de inhoud van de andere producten zijn wit en creamy. De producten hebben een lichte bloemige en kruidige geur. Niet zwaar en overheersend.

De deodorant ruikt heerlijk en zorgt voor een redelijk lange frisse geur. Voor 48 uur kan ik niet zeggen in ieder geval voor mij maar ik hoef na de ochtend niet bij te spuiten. De showergel en shower foam ruikt heerlijk op mijn huid na het douchen en de bodylotion smeer je snel en makkelijk op je huid.

De producten laten geen witte strepen achter ( deodorant ), ze bevatten geen alcohol en parabenen.

Vogue Cosmetics

Ik vind alle vier de producten erg fijn in gebruik. Ze ruiken heerlijk en mijn huid geeft geen negatieve reactie op de producten. Als jij een gevoelige huid hebt wees dan voorzichtig met de producten want er zit wel parfum in de producten. De flacons vind ik ook zo mooi! Vooral door dat het zo overloopt van crème naar beige. Als jij van een bloemige en kruidige geuren houdt dan raad ik je zeker deze producten aan!

Alle producten zijn verkrijgbaar in de bekende drogisten.

Wat vindt jij van de producten van Vogue Cosmetics?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge