Hijab tutorial | OOTD

Vandaag heb ik een nieuwe hijab tutorial opgenomen. In het begin lijkt hij erg op de andere tutorial die ik al eerder had opgenomen. Ik draag mijn hijab op deze manier vaak. Hij blijft goed zitten en ik heb genoeg bewegingsruimte met mijn hoofd.


Van te voren strijk je je hoofddoek want anders krijg je hem niet strak en netjes op je hoofd. En ik gebruik nu wat sterkere haarspray dan de vorige.

httpvh://youtu.be/9lhCBZ0VXrQ

Ik wil gelijk mijn hele outfit laten zien van vandaag. Ik draag deze jurk voor het eerst. Ik heb deze vorig jaar al gekocht maar ik kon hem tot nu toe nog niet aan. Ik ben wat kilo’s kwijt en dan zit je kleding ook wat beter.

Image and video hosting by TinyPic

Spijkerbroek | H&M 20,- Euro
Shirt met lange mouwen | H&M 10,- euro
Jurk | H&M 20,- euro
Bone en hoofddoek | prijs onbekend

Wat vinden jullie van mijn tutorial en mijn Outfit Off The Day?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Don`t forget to share...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

10 gedachten over “Hijab tutorial | OOTD

 1. Wat klinkt Nihat lief zeg! Je ziet er echt prachtig uit! De kleuren zijn echt zo mooi. Kijk daar word een mens vrolijk van. Ik probeer ook steeds meer in het kleur te gaan. Vorige week was helemaal in het groen inclusief groene make up look. Ik voelde me echt niet mezelf…heb altijd natuurlijke tinten als oogmakeup…maar het stond mooi. xxxxxx
  Barbara onlangs geplaatst..Workout of the day ontbijt en mini vierdaagseMy Profile

  1. @Barbara, dank je wel lieverd. Nihat was lekker aan het spelen in de woonkamer met zijn auto en zijn speelgoed. Hij kwam af en toe bij om te kijken wat ik aan het doen was. Hij wilde mijn camera hebben en hij was daardoor aan het mopperen. Het duurde even voor hij stil was. In de lente en zomer draag ik vaak kleurtjes maar niet te fel. Ik hou niet van opvallen.

   Die kleur bij jouw zat ik bij instagram. Stond je echt super mooi
   Layla onlangs geplaatst..April | Favorieten van deze maandMy Profile

 2. Hoi Layla,
  Ziet er heel mooi uit. Perfecte match. Mag ik vragen waarom je haarlak op je hoodfdoek doet? Ik heb eerlijk geen idee. Welk effect heeft dit? Ik draag zelf nog geen hoofddoek, dus vind ik het interessant.

  1. Dank je wel voor je compliment… bij de hoofddoeken die van de glanzende stof zijn gemaakt kunnen ze snel van je hoofd gaan schuiven. Voor de ronde “kuif” aan de voorkant, dan krijg ik altijd bobbels. Met haarlak wordt dat hard en dan krijg je dat niet… echt een uitkomst… Ze doen dit ook in turkse kapsalons waar ze hoofddoeken doen voor bruiloften en henna feesten… wat ook leuks is, is dat als je haarlak spuit en dan gelijk glitters op strooit dat de glitters er op blijven plakken…

Geef een reactie

CommentLuv badge