Hijab tutorial | OOTD

Vandaag heb ik een nieuwe hijab tutorial opgenomen. In het begin lijkt hij erg op de andere tutorial die ik al eerder had opgenomen. Ik draag mijn hijab op deze manier vaak. Hij blijft goed zitten en ik heb genoeg bewegingsruimte met mijn hoofd.


Van te voren strijk je je hoofddoek want anders krijg je hem niet strak en netjes op je hoofd. En ik gebruik nu wat sterkere haarspray dan de vorige.

httpvh://youtu.be/9lhCBZ0VXrQ

Ik wil gelijk mijn hele outfit laten zien van vandaag. Ik draag deze jurk voor het eerst. Ik heb deze vorig jaar al gekocht maar ik kon hem tot nu toe nog niet aan. Ik ben wat kilo’s kwijt en dan zit je kleding ook wat beter.

Image and video hosting by TinyPic

Spijkerbroek | H&M 20,- Euro
Shirt met lange mouwen | H&M 10,- euro
Jurk | H&M 20,- euro
Bone en hoofddoek | prijs onbekend

Wat vinden jullie van mijn tutorial en mijn Outfit Off The Day?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge