Hoe gaat het met de Ramadan tot nu toe || Ramadan 2017

ramadan 2017

Hoe gaat het met de Ramadan tot nu toe || Ramadan 2017

We zijn over de helft van de Ramadan. Misschien vindt je het interessant om te weten hoe mijn Ramadan tot nu toe gaat. Valt het tegen of juist mee? Waar loop ik tegen aan en mag ik slapen overdag? In de volgende video vertel ik je hoe het gaat met het vasten en hoe mijn dag er uit ziet. Heb je mijn andere artikelen over de Ramadan al gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Hoe gaat het met jouw Ramadan?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  • hallo
    hoop dat het goed gaat met je, wat voor vitamines neem je extra tijdens de ramadan ?
    zijn er ook bijzondere gerechten die je alleen tijdens ramadan eet?
    misschien kun je de lezers een kijkje geven in de keuken, als je kookt ?

    dankjewel! :)