Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

In mijn Augustus favorieten video vertelde ik al over dit prachtige palette. Maar het palette verdient toch echt een eigen artikel. Ik heb het over Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette. Dit palette heb ik bij verschillende beauty gurus gezien en ik kon niet wachten om dit palette te kopen. In Nederland is dit niet verkrijgbaar alleen via Amerikaanse webshops, bij Huda Beauty zelf of bij Sephora. Sephora is er helaas niet Nederland maar ik was ongeveer een maand geleden in Parijs en daar hebben ze wel een filiaal. Samen met het Urban Decay Naked Heat Palette heb ik ze gekocht en mijn doel om naar Parijs te gaan was vervult. Natuurlijk wilde ik Parijs zelf ook zien en niet alleen voor de Sephora. Laat dat duidelijk zijn. Genoeg gekletst laten we het over dit highlighter palette hebben.

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

Huda Beauty heeft op dit moment 3 verschillende highlight paletten; The Golden Sands Edition, The Pink Sands Edition en The Summer Solstice Edition. Alle drie zijn ze verkrijgbaar voor 45 Dollar. In Parijs heb ik er 42 euro voor betaald en is omgerekend 5 euro duurder dan in de HudaBeauty webshop.

In Sephora zat ik te twijfelen tussen Pink Sands en Golden Sands want ik vind ze allebei even prachtig en goed gepigmenteerd maar Pink Sands is toch iets te licht voor mijn huid en ik hou van niet van te lichte en zilverachtige highlighters. Mijn keuze was snel gemaakt. Summer Solstice heb ik niet zien liggen in de Sephora.

Wat zo leuk is aan de verpakking is dat als je het in het licht houd dan zie je de zogeheten highlighter glimmen, dit geeft het net een wat leuker effect. De verpakking verder is heel simpelen van hard karton. Het idee achter het 3D effect is is dat je alle 4 de highlighters tegelijk kunt gebruiken voor meer effect en zo je jukbeenderen kunt benadrukken.

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

De highlighter heeft 1 cream highlighter en 3 poeder highlighter. Elk heeft zijn eigen naam Hiji, Seychelles, Tahiti en Zanzibar. Fiji is niet mijn favoriet want cream highlighters vindi k niet zo fijn om aan te brengen maar Seychelles, Tahiti en Zanzibar zijn in mijn ogen de perfecte highlighters. Alle vier zijn erg goed gepigmenteerd, maar niet al te overdreven, poederen niet al te veel en als ik uit de 3 poeder highlighters moet kiezen dan Seychelles echt mijn highlighter. Deze kies ik dan ook echt bijna altijd sinds ik dit palette heb.

Hiji: Is een golden cream finish product en het idee er achter is om het te gebruiken op je jukbeenderen en het accentueren met Seychelles zodat je de highlighter beter kan benadrukken.
Tahiti: Kun je gebruiken als contour onder je jukbeenderen.
Zanzibar: Kun je gebruiken op je wangen voor een flush.

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

Het palette is best wel duur maar ik doe best wel lang met make-up en als je omrekent kost het 10 euro per highlighter. Dan valt het nog best mee. En je mag jezelf af en toe best wel verwennen.

Wil jij het Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette of de andere 2 bestellen of heb je er al 1 toevallig?

 

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge