Een iftar organiseren met vriendinnen • Ramadan VLOG #3

Iftar

Een iftar organiseren met vriendinnen

We zitten op dag 15 van de Ramdan. Ieder jaar organiseer ik een Iftar met vriendinnen en dit jaar natuurlijk. Ik neem je mee in mijn keuken en de voorbereidingen er van. De vlog is opgenomen op zaterdag 10 Juni 2017. Vorige jaren deelde ik ook artikelen en video’s over de heilige maand.

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Organiseer jij wel eens een avondmaaltijd in de Ramadan?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge