Ik heb gestemd Vlog # 2

Ik heb gestemd Vlog # 2

Na leuke reactie’s op mijn vorige vlog heb ik een nieuwe vlog voor je. Ik laat je zien wat ik allemaal heb gedaan voor thuis, mijn blog en ik heb gestemd voor de verkiezingen met uitleg waarom en hoe of wat.

Ben je benieuwd naar mijn nieuwe vlog? Dan moet je vooral de volgende video kijken:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat voor video’s zou je meer willen zien op mijn Youtube kanaal/blog?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  • Wat een mooie vlog! Knap hoe je zo goed kan vertellen hoe je je voelt. De verscheuring tussen twee landen lijkt me heel moeilijk. Daar kan ik me geen voorstelling van maken. Ik heb op GroenLinks gestemd want ik ben ook voor verbroedering en elkaar leren kennen en respecteren. Ik stem al jaren, op dezelfde partij en ben blij dat ze het zo goed hebben gedaan. Tijd voor verandering, verbroedering en eerlijke kansen.
    Ik vraag me wel af waarom zeg je dat je terug naar Turkije wil later, want je bent hier geboren. Terug omdat je er vaak nog komt?
    Nogmaals mooie vlog en vind je blog ook tof.
    Anouk onlangs geplaatst..Verschillen in het brein van man en vrouwMy Profile

    • Ik denk er nu zo over om later terug te gaan naar Turkije. Misschien denk ik er straks anders over. Je weet maar nooit. Ik vind turkije een prachtig land. Ik en mijn gezin komen er graag. We hebben veel familie daar maar op dit moment daar wonen is financieel niet mogelijk. We hebben geen huis, geen werk dus helemaal niets. In Turkije werken met de baan die we nu hebben verdienen we 3 keer minder dan in Nederland. Ik ben tevreden hoe we leven in Nederland. We hebben alles wat we nodig hebben. Alleen die haat in Nederland. Dat vind ik jammer.