Mijn Islamitische lange kimono’s voor deze zomer via Aliexpress

Islamitische lange kimono

Islamitische lange kimono’s zijn op het moment super hot onder de moslima’s. Ik vond ze in het begin helemaal niets en ik vond ze ook enorm naar lijken op een lange ochtendjas wat je draagt  als je uit je bed komt. Ik draag liever een lekkere dikke badjas want ik heb altijd en eeuwig koud. Maar ik begon ze steeds meer te waarderen en stiekem ook wel erg mooi bij andere vrouwen en jonge dames die dragen. Na wat speurwerk op webshops kwam ik uit op 1 webshop en Aliexpress. Ik zag dat veel kleine webshops inkopen doen bij Aliexpress en het dan voor een dubbele prijs verkopen. Dat het wat langer duurt qua verzending heb ik het er voor over zolang ik maar goedkoper uit ben. Ik heb dus wat besteld en hopelijk is het nog binnen voor ik op vakantie ga want ik wil ze meenemen.

Islamitische lange kimono

Elegant Beading Lace Kimono

Ik werd verlieft op de Elegant Beading Lace Kimono. Wat is deze romantisch en mooi! Met het kant en de parels er op vind ik het een mooie kimono voor een bruiloft, hennafeest, verjaardag of met het Suikerfeest en Offerfeest wat er aan zit te komen. Je kan het open houden maar ook dicht doen met verborgen haakjes. Ook mooi met een lint die je er bij krijg.

Met verzendkosten er bij € 27.34,-

Islamitische lange kimono

Casual Lace Kimono

De Casual Lace Kimono is een mooie basic kimono en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor zacht roze perzikachtige tint met kant langs de randen. Naast de perzik kimono is er ook een mint kleur en gebroken wit. Ik vind dit model een vooral mooie basic alledaagse kimono die je voor elke gelegenheid kan dragen.

Met verzendkosten er bij € 21.81,-

Islamitische lange kimono

Emboridery Lace Kimono

Hoe mooi vindt jij de Emboridery Lace Kimono? Ik vind de kleur en het kant samen mooi overkomen. Net zoals de kimono met parels is dit een kimono voor een bruiloft, hennafeest, verjaardag of voor het Suikerfeest en Offerfeest. De kleur is oudroze wat ik nu steeds vaker begin te dragen. Ik heb een aantal kledingstukken en sjaals in deze kleur.

Met verzendkosten er bij € 18.28,-

Islamitische lange kimono

Yamina by Biah

Als laatste heb ik een bestelling geplaatst bij Hazanah.com. Ik wilde naast de kimono’s een basic kimono wat bij alles staat. Dus heb ik voor een basic zwarte kimono gekozen van het merk Biah in Engeland. Ik ken dit merk niet maar op hun webshop en sociaal media kanalen zag ik mooie outfits waar ik helemaal enthousiast van werd.

Via Hazanah zijn de verzendkosten in Nederland gratis. De kimono kost €59.95,-

Islamitische lange kimono

Aliexpress bekend staat dat kleding klein kunnen vallen, dus heb ik L besteld. Mocht het te groot zijn kan ik het altijd nog laten innemen. Ik ben zo benieuwd hoe de Islamitische lange kimono’s bij mij zullen vallen. Vooral die met de parels die is echt mijn favoriet. Ik zal die denk ik met het Offerfeest gaan dragen. Alle kimono’s zal ik gaan combineren met bijvoorbeeld een broek en een jurk tot tenminste mijn knie, een wijde broek met een top, maxi jurk of abaya. Om de kimono’s te kunnen dragen heb ook kleding stukken besteld. Je zal binnen kort een aantal outfits zien op mijn blog.

Wat vindt jij van de Islamitische lange Kimono’s die nu erg populair zijn?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge