Kurban Bayraminizi Mubarek olsun & Eid Mubarak

Eid Mubarak

Kurban Bayraminizi Mubarek olsun & Eid Mubarak

Het is al weer offerfeest van 2017! Wat gaat de tijd snel! Het lijkt wel of het suikerfeest nog maar gisteren was. Maar dit heb ik ieder jaar van het suikerfeest en het offerfeest volgend elkaar snel. Ik wens je een gezegende dag met je vrienden en familie!

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat ga jij doen met het Offerfeest?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge