L’OCCITANE || Echte pioenrozen blaadjes in producten

Echte pioenrozen blaadjes in producten

Ik hou van rozen en als ze ook nog eens zijn verwerkt in producten, dan kan mijn geluk niet op. L’Occitane heeft echte pioenrozen blaadjes in producten verwerkt. De nieuwe lijn van dit Frans merk heeft zulke fijne beauty producten! In dit artikel vind je alle informatie over de cleansing olie en twee maskers.

Echte pioenrozen blaadjes in producten

Echte pioenrozen blaadjes in producten

De nieuwe lijn van L’Occitane heeft 6 nieuwe producten. Alle producten bevatten pioenrozen blaadjes. De pioenroos bloeit alleen onder de juiste omstandigheden, als haar de tijd wordt gegund. Dan onthult ze haar adembenemende schoonheid aan de wereld. Met die gedachten heeft L’Occitane deze lijn uit gebracht. Ik heb de cleansing olie en 2 heerlijke maskers waar je van gaat bloeien van schoonheid.

Echte pioenrozen blaadjes in producten

Petal Cleansing Oil

Van bloem naar fles: de volle schoonheid van de pioenroos is gevangen in ons nieuwste bloemenproduct, de unieke Petal Cleansing Oil.

Voor het allereerst maakt L’OCCITANE gebruik van echte pioenrozen blaadjes in producten voor een gezichtsverzorging. Het resultaat is niet alleen zichtbaar prachtig, maar ook uitzonderlijk werkzaam. In het flesje ziet het er ook nog eens erg mooi uit op je tafel als de blaadjes zweven door de olie heen. De verfijnde, non-comedogene formule reinigt de huid doeltreffend en verwijdert onzuiverheden. De zijdezachte textuur zorgt voor een gladde huid met een gezonde uitstraling.

Je zintuigen worden geprikkeld door de heerlijke geur van rozen als je de olie smeert op je gezicht. Soms ruik ik even aan het flesje om de geur van rozen te ervaren. Ik kan je vertellen dat ik dol ben op rozen.

Echte pioenrozen blaadjes in producten

De blaadjes van de pioenrozen worden met zorg geplukt, wanneer ze op hun mooist zijn. De bloemblaadjes worden gedroogd volgens een bepaalde methode waarbij de natuurlijke kwaliteit behouden blijft, waarin ze daarna in gouden olie ondergedompeld worden. Deze infusie van roze bloemblaadjes en gouden olie is een waar wonder van de natuur. Het zorgt voor een zijdezachte, stralende huid en verwijdert tegelijkertijd zacht alle onzuiverheden.

Echte pioenrozen blaadjes in producten

De cleansing olie is een gezichtsreiniger en niet alleen wanneer je make-up hebt gebruikt. Als je je gezicht  wilt reinigingen na een lange vermoeiende dag. Een heerlijke zachte en schone huid heb je dan wel verdient. Ook ideaal voor een droge huid.

Je masseert je gezicht met een beetje olie op je handen. De olie gaat lichtjes schuimen waar door het je gezicht dus ook daadwerkelijke gaat reinigingen. Je spoelt je gezicht af met warm water en je gezicht is weer fris en fruitig. Mijn make-up was verdwenen als sneeuw voor de zon. Mocht je zware make-up hebben gebruikt dan is een herhaling misschien wel nodig.

Echte pioenrozen blaadjes in producten

Peony Maskers

De pioenroos bloeit alleen onder de juiste omstandigheden, als haar de tijd wordt gegund. Dan onthult ze haar adembenemende schoonheid aan de wereld.

Er zijn drie maskers waar je uit kunt kiezen: Purfiying minute masker, Flash moisture masker en Overnight perfecting masker. Alle drie hebben andere doelen en je kunt ze zelfs tegelijk gebruiken want wij vragen kunnen heel makkelijk multitasken.

Ik heb de Flash moisture masker en Overnight perfecting masker.  Met het Flash Moisture Mask verwent u de droge en vochtarme huid in luttele seconden.  De snel intrekkende formule is specifiek ontwikkeld voor vrouwen die het druk hebben. Het masker bevat als de andere producten pioenrooscomplex om de huid voller te maken en een stralende, fluweelzachte uitstraling te geven. Het Overnight Perfecting Mask is specifiek geformuleerd om tekenen van vermoeidheid en een doffe huid te bestrijden. Het laat uw huid eruit zien alsof u 8 uur slaap hebt gehad.

Allebei de maskers zorgen voor een fluweel zachte huid. Deze vermoeiende moeder kan elke dag een masker wel gebruiken. Ik doe het alleen niet, iets met te weinig tijd en liever in mijn bed willen liggen denk ik.

Echte pioenrozen blaadjes in producten

Ik ben erg benieuwd naar de andere producten uit deze lijn van L’Occitane. De cleansing olie en de maskers zijn echt zo fijn voor je huid. Ze ruiken ook nog eens zo lekker. Niet heel zwaar maar je ruikt de rozen wel. Wil je de ultieme huidverzorging en hou je van echte pioenrozen blaadjes in producten? Dan raad ik je deze producten echt aan.

L’Occitante heeft fijne producten en ik heb er al regelmatig over geschreven. Lees hier alle artikelen over dit Frans merk.

De Peony collectie heeft naast de cleansing olie en maskers nog meer producten: scrub, make-up remover, toner en een crème.

Alle producten van deze lijn zijn nu verkrijgbaar bij in de webshop van L’Occitane of bij de L’Occitane salons. De Petal Cleansing Oil heeft een prijs van € 29,50 en de maskers zijn €5,50 per stuk.

Hou jij van echte pioenrozen blaadjes in producten?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge