L’Occitane Terre de Lumière

L'Occitane Terre de Lumière

L’Occitane Terre de Lumière, the magic of Provence in a bottle

Wanneer de zon onder gaat en de zon opkomt heb je een prachtig warm gevoel. The golden hour noemen ze dit. Het daglicht is dan zacht en warm. Door het prachtige Provence regio in frankrijk zijn Calice Becker, Shyamala Maisondieu and Nadège Le Garlantenez voor L’Occitane geïnspireerd om een nieuwe parfum voor L’Occitane te creëren. Een geur dat een verslavend gourmand geur  heeft met een spanning tussen mannelijke frisheid en vrouwelijke zachtheid.

L'Occitane Terre de Lumière

L'Occitane Terre de Lumière

L'Occitane Terre de Lumière

De fles is eenvoudig en elegant met een kizelsteen vormige dop dat lijkt alsof het de zonsondergang heeft gevangen. Terre de Lumière opent fris en pittig, met topnoten van bergamot, ambrette en roze peper. Daarna het hart met lavendelhoning. De basisnoten onthullen acacia bloemen, bittere amandelessence, tonkaboon en witte muskus voor nog meer warmte en een sensuele accent.

L'Occitane Terre de Lumière

L’Occitane Terre de Lumière is voor mij een geur wat ik de hele dag zou kunnen dragen. Van hele zware geuren wil ik niet hebben maar geuren als deze juist wel. Lekker zacht en fris.  Met Terre de Lumière moet ik zeker aan een zonsondergang denken. Ik hou van bloemige frisse geuren en Terre de Lumière hoort daar ook bij.

L'Occitane Terre de Lumière

L’Occitane Terre de Lumière is verkrijgbaar via de website voor 50 ml – € 65 en 90 ml – € 89.

Hou jij ook van bloemige frisse geuren? Ben je benieuwd naar L’Occitane Terre de Lumière?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

 

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge