Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Terug van vakantie en tijd om weer te gaan werken. Vandaag een nieuwe review waar je vast van gaat houden. Makeup Revolution is een fijn merk voor weinig. Sinds ik het heb ontdekt ben ik meerdere producten van dit merk gaan gebruiken. In dit artikel vertel ik je over mijn nieuwe Makeup Revolution Highlighter en Blushes.

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Blushes en highlighters doen het altijd goed zelfs met foundation op je gezicht. Ik kan er geen genoeg van krijgen, the more the better! De blushes heb ik een tijd geleden aangeschaft bij Etos en de highlighter kreeg ik kado bij een bestelling bij Boozyshop.

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

De Radiant Lights Glow highlighter is een prachtige goudkleurige poeder waar ik helemaal verlieft op ben. Ik hou meer van warme poeders zoals goud dan van zilverkleurige en koude poeders. Ze staan bij mij veel mooier vind ik.

De poeder geeft een subtiele tint op de huid om je huid te laten oplichten.Het doos je heeft naast de poeder een spiegel om zo buiten de deur extra poeder aan te brengen op je gezicht en het is verkrijgbaar in 3 prachtige tinten. Breathe, Exhale and Glow

Ik breng de highlighter pas op mijn gezicht na dat ik de Makeup Revolution Pro Fix Oil Control Fixing Spray heb gebruikt. Ze pakt het veel beter en het blijft veel mooier en langer op mijn gezicht. Het poedert wel maar niet alles zit onder de poeder. We hebben geen tijd voor een schoonmaak routine als we klaar zijn met onze makeup look! He dames?!

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Ik hou van peachy en roze blushes. Mijn nieuwe blushes heb ik daarom ook uitgekozen vanwege de tinten waar ik van hou. Deze 2 blushes zijn klein en compact en de budget poeders van Makeup Revolution. Ze kosten dan ook nog geen 2 euro per stuk bij Etos. Ik heb gekozen voor Now en Sugar.

De poederblush van Makeup Revolution geeft je een intense kleur op je wangen! De blush is gemakkelijk te blenden en zorgt voor een natuurlijke glans op je wangen, die de hele dag blijft zitten.

Makeup Revolution Blush is verkrijgbaar in verschillende tinten; Love, Wow!, Treat en Hot!

Makeup Revolution Highlighter en Blushes

Heb je mijn andere reviews over Makeup Revolution al gezien?

Wat vindt jij van Makeup Revolution Highlighter en Blushes?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge