Makeup Revolution lipsticks in nude tinten

Makeup Revolution lipsticks

Een vrouw kan nooit genoeg lipsticks hebben. Een tijdje geleden had ik nieuwe Makeup Revolution lipsticks in nude tinten besteld via de Boozyshop. Andere tinten vind ik niet mooi bij mij, te donker of te licht. Perzik tinten en nude tinten passen bij mijn huidskleur. Ik gebruik ze regelmatig omdat ik niet meer zonder ze kan. Lees verder want misschien wil jij ze ook wel uit proberen.

Makeup Revolution lipsticks

Makeup Revolution lipsticks

Ik heb gekozen voor de tinten Renew, You’re a star en You are beautiful. Renew is meer een donkere perzik tint en de andere twee echte nude tinten. Renew is een lipstick met een hoge color payoff en een smudgefree finish. Deze lipstick brengt makkelijk aan, voelt comfortabel op de lippen en heeft een longlasting effect. You are beautiful en You’re a star zijn superdekkend en comfortabel op de lippen.

Makeup Revolution lipsticks

Renew komt uit de Makeup Revolution Renaissance lijn met maar liefst 20 tinten. De tinten zijn vooral nude, bruin, rood, paars, zacht roze en 1 lipstick wat bijna zwart is. Niet echt een kleur wat ik zou kiezen maar er zullen vast wel meiden zijn die een beetje gothic zijn. Ik wil zeker meerdere tinten bestellen want als je ze online ziet dan roepen ze je bijna om hun uit te proberen.

You are beautiful en You’re a star lipsticks komen uit de Makeup Revolution Iconic lijn. Voor zo ver ik heb kunnen vinden bestaat de lijn uit 20 tinten. De tinten gaan van heel nude naar rood / orangje naar roze en paars. Uit de nude tinten zou ik er wel meerdere willen bestellen want I love nude! Maar dan wel een iets donkere tinten dan deze twee.

Makeup Revolution lipsticks

Makeup Revolution lipsticks

Makeup Revolution lipsticks

Als ik de lipsticks op volgorde mag zetten naar favoriet dan is Renew op stip nummer 1! wat een mooie kleur is dit. Daarna You’re a star wat een beetje nude is en zacht roze en daarna You are Beautiful wat misschien iets te licht is maar ik kan dit altijd mengen met een andere tinten om het wat donkerder te maken.

Makeup Revolution lipsticks

De lipsticks blijven redelijk lang goed zitten. Het ligt er natuurlijk aan of je veel eet, drinkt of veel praat. Ze smeren heel snel en makkelijk. De dekking is hoog wat mij enorm verbaasde en dat voor die prijs! Goede lipsticks hoeven niet duur te zijn.

De Makeup Revolution lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar Boozyshop en Etos voor nog geen 5 euro.

Heb jij Makeup Revolution lipsticks in je stash?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge