Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter – Rose Gold Lights

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Rose Gold Lights

Een roze rode highlighter. Dit zie je niet zo vaak maar bijzonder vind ik de Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Rose Gold Lights wel. Prachtig vind ik hem en toen ik hem zag liggen bij Etos moest ik deze meenemen. Ik was erg benieuwd hoe de highlighter zou uitpakken bij mij. Vorige week deelde ik een prachtig palette van het zelfde merk.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Rose Gold Lights

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Rose Gold Lights

Ik heb gehoord dat de Makeup Revolution Vivid Baked Highlighters erg populair zijn. Golden Lights en Peach Lights zijn twee populaire kleuren. Deze kleuren passen ook nog eens bij mij en mijn meeste blushes hebben deze tinten. Maar ik heb nog nooit eerder een highlighter als deze gezien.  Op de verpakking staat het toch echt zo.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Rose Gold Lights

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Rose Gold Lights

De highlighter heeft een mooi golvend patroon met een donkere tint er door heen. Ook heeft het een mooie gouden glans en als je swatch zie je dit veel beter.

Wat een mooie kleur. Ik moet eerlijk zijn dat ik eerst dacht dat het een blush was. Als je het als een blush wilt gebruiken dan vind ik dat dat ook kan. Wil je meer glans dan een normale blush maar niet te als je ook nog eens een highlighter gebruik? Dan is deze highlighter wel een optie hier voor. Net wat meer glans dan een blush maar minder opvallend dan een blush en een highlighter op je gezicht. Op de foto zie je het niet zo goed maar ik vind Rose Gold Lights echt prachtig. Zeker de moeite waard om toe te voegen aan je highlighter stash.

Vivid Baked Highlighter – Rose Gold Lights is een prachtig exemplaar. De highlighter geeft een mooi gouden gloed op je huid. Ik hou niet van heel erg over de top maar een mooi glans op mijn huid wil ik wel natuurlijk. Ik kan je dit product zeker aan raden en mag echt niet ontbreken in je collectie.

Je kan het Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter – Rose Gold Lights hier voor €3,79 kopen. Etos verkoopt ook de Makeup Revolution producten.

Wat vind jij van de producten van Makeup Revolution? Welke raad jij mij aan?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Don`t forget to share...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

10 gedachten over “Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter – Rose Gold Lights

  1. Deze ziet er echt heel erg mooi uit! Je zou inderdaad eerder zeggen dat het een blush is dan een highlighter maar het geeft misschien als highlighter een heel ander effect? (Zo veel verstand heb ik er dan net weer niet van..) Ben verbaasd over de prijs, ik ga hem denk ik vanmiddag even halen.
    Anouk onlangs geplaatst..Hoe maak je een realistische planning?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge