Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer • Lanita.nl

Tegenwoordig kunnen we echt niet zonder concealer. Zonder foundation kunnen we wel maar zonder concealer niet. De wallen, pigmentvlekken en puisten moeten gecamoufleerd worden. De Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer is razend populair. Ik zag het overal voor bijkomen en ik moest het uitproberen. Ik heb twee tinten besteld en vandaag vertel ik je mijn bevindingen er over.

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer

De Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer is nu alleen via Wehkamp en Etos verkrijgbaar. Waarom dit niet in andere winkels te koop is weet ik niet maar ze zijn wel erg geliefd. In België en in Duitsland zul je zeker slagen.

The Eraser Eye is een concealer die de tekenen van veroudering en vermoeidheid rondom je ogen tegen gaan. Donkere kringen, kraaienpootjes en wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon.Er zitten ook ingrediënten in die op lange termijn zorgen voor een mooiere huid met minder rimpels;

  • Goji bes. Dit besje bevat tien aminozuren, acht belangrijke essentiële oliën en een hogere concentratie vitamine C dan een sinaasappel én heel veel anti-oxidanten.
  • Haloxyl, een combinatie van actieve ingrediënten die de ophoping van hemaglobine (eiwit) onder de tere huid aanpakt en donkere kringen neutraliseert door gekleurde pigmenten uit het bloed te absorberen en af te voeren.

Helaas zitten er ook siliconen in. Een waarschuwing voor de meiden die geen siliconen willen gebruiken op hun gezicht. Verder is het verkrijgbaar in twee tinten; Light en Nude. Je kunt het ook samen gebruiken voor een tint naar jouw smaak.

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer

Ik vind de applicator eigen wel handig terwijl ik juist andere verhalen hoor. Ik breng het aan onder mijn ogen, kin, neus, mondhoeken en voorhoofd. Daarna blend ik het met een beauty blender wat ik ook gebruik voor mijn foundation. Het aanbrengen gaat makkelijk maar het blenden met een spons ook.

Light gebruik ik vooral in de winter en Nude met light in de zomer omdat ik dan iets donkerder ben en light is dan net iets te licht voor mijn huidskleur.

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer

Ik ben super tevreden over de concealer. Het doet wat het moet doen en het blijft mooi en lang netjes op mijn gezicht. Soms heb ik iets meer nodig dan de andere keer. Jammer alleen dat het niet overal verkrijgbaar is en dat het maar in twee tinten zijn.

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer is verkrijgbaar voor € 12,99 bij Wehkamp en Etos.

Gebruik jij de Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer ook?

 

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge