Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Na een lange tijd heb ik een nieuwe video voor je waarin ik je een make-up look met outfit laat zien. Vorige week had ik een familie bruiloft en ik liet mij op maken door een vriendin die wat beter is in prachtige ooglooks dan mij zelf. Ze doet het zelf met alle plezier en vind het zelf ook wel een lekker gevoel als iemand anders een kwast over mijn gezicht blend. Je kent het wel, een keer door een ander je laten opmaken, geen stress dat het mislukt en lekker bijkletsen over van alles en nog wat. Heb jij dat ook? Of doe je het toch liever zelf?

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Ik mocht bijna 3 uur in haar stoel zitten en ze heeft een prachtige look gecreëerd. Ik wilde weer de Arabische kant op maar met lichte oogschaduw. Voor mijn gevoel. Voor andere is dit misschien al heel zwaar. Natuurlijk konden wimpers niet ontbreken die ik via aliexpress heb besteld. Wimpers via Ome Ali vind ik zo slecht nog niet en ik gebruik ze maar 1 keer dus ik ga geen dure wimpers aanschaffen. Want zeg nu zelf, als je de wimpers er af haalt zit alles onder de lijm en mascara en die ga je dan weer opnieuw plakken. Geen zin om de lijm er af te halen en hoe moet je de mascara er af halen? Dus we gooien ze lekker weg en bestellen nieuwe bij aliexpress.

Mijn make-up bleef langer halve dag mooi zitten. Ik was daar wel enorm blij want zeg nu zelf, ik zat om half 9 al in de make-up stoel en in de nacht waren we onderweg naar huis. Dan moet je make-up goed blijven zitten. Ik wil feesten en niet bezig zijn om het half uur om mijn make-up bij te werken. Got no time for that girl! Voor mijn hele outfit heb ik een zeemeermin model jurk genomen met een zwarte chiffon sjaal en zwarte pumps.

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

De producten die zijn gebruikt:

❥ Maybelline fit me foundation
❥ La girl Concealer
❥ Anastasia Brow Powder Drak brown
❥ Morphe oogschaduw palette
❥ Karity cosmetics palette
❥ Glittertube gold glitter
❥ Karity blush palette
❥ Nyx matte eyeliner
❥ Anastasia beverly hills contour palette
❥ Airspun translucent powder
❥ L’oreal telescopic mascara
❥ Gerard cosmetics fix spray
❥ Makeup Revolution golden sugar 2 rose gold
❥ Etos Lipstick Forbidden Pink
❥ Nyx fixing spray

Mij klaar maken voor een familie bruiloft met Bellas artists

Ben je benieuwd naar mijn look en hoe het allemaal is gedaan? Dan moet je vooral de volgende video kijken:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat vindt je van mijn look voor het feest?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge