Mijn 5 dagelijkse make-up producten

Mijn 5 dagelijkse make-up producten

Als ik moet kiezen tussen al mijn producten voor producten voor een dagelijkse simpele look dan pak ik toch altijd deze 5 producten. Behalve mijn bb cream zijn dit wel mijn basis producten die ik voor een uitgebreidere look gebruik naast de andere producten die ik er bij pak. Welke dit zijn en waarom zal je vandaag lezen.

Mijn 5 dagelijkse make-up producten

Mijn 5 dagelijkse make-up producten

Granier BB Cream | De bb cream van Granier gebruik ik al jaren. Voor mij is de dekking die de bb cream geeft, vind ik meer dan voldoende. Door dat mijn huid niet heel erg rood is, geen puisten en weinig onzuiverheden dekt de bb cream goed. Het blijft lang en goed zitten en dat vind ik erg belangrijk. Voor de prijs van nog geen 10 € kan ik het dan ook niet laten liggen.

NYX Concealer | Ik heb dan wel geen onzuiverheden maar wel wallen en die wil ik natuurlijk wel bedekken of zo min mogelijk laten zien. De NYX concealer gebruik ik dan het liefst en ik ben er erg tevreden over. Soms gebruik ik iets meer of iets minder. Ook voor een puistje die iets te rood is gebruik ik een beetje concealer.

Anastasia Brow Powder | Ik heb redelijk mooie wenkbrauwen maar toch wil ik ze altijd wel een beetje bijvullen en bij tekenen. Niet heel veel maar toch wel iets. Ik gebruik nu 2 jaar de Anastasia Brow Powder in dark brown en het blijft een fijn product.

MUA Mascara | Voor mijn wimpers gebruik ik de mascara van MUA cosmetics. Mua heeft fijne low-budget producten en de mascara hoort er ook bij. Ik vraag niet om veel lengte of volume maar een beetje meer  dan wat ik van mezelf al heb. Dit is voor mij voldoende.

MAC Peach Blossom Lipstick | Voor een dagelijkse look wil ik geen lipstick gebruiken die heel veel dekking geeft maar wel verzorgd, glans geeft en een minimale dekking. De MAC Peach Blossom is en lipstick die toch wel één van mijn favorieten is voor een minimale look. Ik wissel wel eens van merk maar ik pak toch wel steeds vaker naar de MAC.

Mijn 5 dagelijkse make-up producten

Mijn 5 dagelijkse make-up producten

Wat zijn jouw dagelijkse make-up producten?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Gerelateerde Artikelen

Don`t forget to share...
Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

11 gedachten over “Mijn 5 dagelijkse make-up producten

  1. Ik gebruik vaak niet echt veel make-up, maar dit inspireert wel. Zoveel heb je niet nodig en je ziet er toch net even wat mooier uit! Ik ben wel benieuwd naar de mascara. Dank je voor de inspiratie.

  2. haha, persoonlijk ben ik ook niet iemand die dagelijks makeup gebruik. Al met al heb ik wel ontzettend veel makeup !
    ik vind je artikel super goed in elkaar gezet! ik ga je volgen !

Geef een reactie

CommentLuv badge