Mijn eerste Boozyshop & mystery bag producten

Mijn eerste Boozyshop & mystery bag producten

My first Boozyshop & mystery bag products

Bestel jij regelmatig make-up producten? Ik vrij weinig want ik wil altijd eerst swatches maken maar  via snapchat en instagram zag ik dat Boozyshop een leuke actie had. Als je meer dan 30 euro aan producten besteld dan krijg je een gratis mystery bag ter waarde van 35 euro er bij. Dus besteld ik producten en aangezien het best wel veel was heb ik een leuke video opgenomen.

Ben je benieuwd naar de producten en de mystery bag van Boozyshop? Dan moet je vooral de volgende video kijken:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Heb jij wel eens wat besteld bij Boozyshop?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Gerelateerde Artikelen

Don`t forget to share...
Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

8 gedachten over “Mijn eerste Boozyshop & mystery bag producten

  1. Nee, ik kende deze webshop niet, maar ik bestel eigenlijk nooit Make-Up online. Leuk dat je een mysterie pakket kreeg, waar ook echt wel dingen in zaten die je kunt gebruiken

  2. Wat ontzettend leuk! Kende het eigenlijk niet. Ik haal make-up eigenlijk altijd in de winkel. Bestel bijna nooit wat on-line. Veel plezier met je pakketje.

Geef een reactie

CommentLuv badge