Mijn eerste Yves Saint Laurent lipstick

Yves Saint Laurent lipstick

Voor alles moet een eerste keer zijn. Zo ook voor de eerste aankoop van het merk Yves Saint Laurent. Een tijd geleden was ik op een event van Ici Paris en heb die dag ook gevlogt. En wat een beauty is het! Kun je dat zeggen over een dood gewone lippenstift? Ik vind van wel. Vandaag vertel ik je alles over mijn high-end Yves Saint Laurent lipstick.

Yves Saint Laurent lipstick

Ik heb de Yves Saint Laurent 47 – Beige Blouse Rouge Volupté Shine Lipstick. Dat is een heel mond vol. Blijkbaar doen ze dit altijd bij high-end merken. Rouge Volupté Shine is de combinatie van een zachte smeltende textuur en transparante kleuren voor verrukkelijke, verleidelijke lippen. Het is bij Iciparis verkrijgbaar in 25 verschillende tinten.

Yves Saint Laurent lipstick

Als je een lipstick zoekt voor goede en mooie dekking dan is dit misschien niet de lipstick die je zoekt. Deze lijn heeft een subtiele lichte dekking. Meer een glans en shimmer dan een volle dekking. Dit wist ik van tevoren anders zou ik deze shade niet uit kiezen tussen alle andere lipsticks van dit high-end merk.

Yves Saint Laurent lipstick

Ondanks dat het een subtiele dekking geeft blijft de lipstick wel lang en mooi op mijn lippen. Het ligt er ook aan of je veel eet, drinkt en praat. Toch ben ik zuinig met al mijn lipsticks want als je mijn stash zou zien dan heb ik wel meer dan 50 verschillende lipsticks een vrouw moet elke dag een andere lipstick gebruiken.

Yves Saint Laurent lipstick

Dit is mijn nieuwe favoriete lipstick! Wat is dit een mooie kleur. Stiekem zou ik het voor de verpakking alleen al willen hebben. En tijdens het event kon ik het ook nog eens laten graveren met mijn naam. Hoe leuk is dat? Een persoonlijke touch aan je lipstick. Als de lipstick op is dan kan ik een nieuwe kopen en de dop verwisselen met deze dop. Ik heb andere tinten geswatched en ik ben van plan om meerdere lipsticks aan te schaffen. Het is zeker een dure aankoop maar voor één keer meer dan waard.

De Yves Saint Laurent lippenstift is bij Iciparis verkrijgbaar voor € 30.14.

Heb jij een Yves Saint Laurent lipstick van dit merk?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge