Mijn favoriete luchtige zomer sjaals van 2017

Mijn favoriete luchtige zomer sjaals van 2017

Wat zijn mijn favoriete zomer sjaals van 2017? In mijn volgende video vertel ik je welke sjaals ik graag draag in de zomer en wat je kunt dragen  in de zomer. Ik geef je ook tips welke sjaals de beste zijn want wij als moslima hebben het ook warm en misschien wel warmer als we een hoofddoek dragen. Benieuwd welke dit zijn kijk dan zeker mijn video.

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Welke zomer sjaals draag jij?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge