Mijn kinderen op Plexiglas van Fotoopglas.nl

Mijn kinderen op Plexiglas van Fotoopglas.nl

Ik ben trots op mijn kinderen en dat zet ik graag vast. Voor je het weet zijn ze de deur uit en kun je gelukkig nog terug in de tijd gaan met foto’s van toen ze nog klein waren. Daarom heb ik mijn kinderen op Plexiglas van Fotoopglas.nl gezet. Het resultaat is prachtig en daar moet ik wat over vertellen!

Mijn kinderen op Plexiglas van Fotoopglas.nl

Een foto op plexiglas zie ik eigenlijk alleen bij bedrijven. In huis heb ik het nog nooit gezien. Van fotoopglas.nl mocht ik een foto op plexiglas laten afdrukken. Ik heb gekozen voor een foto van mijn drie kinderen. Toevallig hadden we een bruiloft en mochten ze hun mooiste kleding aan. In mijn huis wil ik geen foto’s van gezichten ophangen en dat is de reden dat ik een foto heb genomen van hun rug. Persoonlijk vind ik dit ook wel erg mooi. Een foto zegt meer.

Het bestellen van je plexiglas schilderij is heel makkelijk. Je kies upload je foto, je kies de afmeting en glasdikte en eventueel kun je de afbeelding roteren. Verder spreekt het allemaal voor zich. Binnen een week heb je je bestelling binnen. Mijn schilderij had blauw folie voor bescherming die je er af moet halen. Ik dacht eerst dat de foto mislukt was. Bij de opties kun je kiezen of jet het ophang systeem er bij wilt hebben. Dit zijn vier schroeven die je gebruikt om je schilderij op te hangen.

Mijn kinderen op Plexiglas van Fotoopglas.nl

Ik heb mijn plexiglas schilderij nog niet opgehangen. We zijn de muren aan het verven in ons huis en ik heb nog niet de perfecte plek gevonden voor mijn schilderij. De helderheid en scherpte van de foto is minder dan het originele maar alsnog ziet het er mooi uit.

Wil jij een foto op plexiglas? Kijk dan op Fotoopglas.nl en voor leuke cadea’s kijk je op Fotocadeau.nl.

Hou jij van foto’s op een schilderij? Wat vindt je van plexiglas?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge