Mijn eerste Morphe palette besteld • VLOG #6

Morphe palette

Mijn eerste Morphe palette besteld • VLOG #6

Make-up bestellen is erg populair geworden. Ik bestelde via Boozyshop een Morphe palette. Wat vind ik van het palette? Dat vertel ik je in mijn nieuwe vlog. Kijk de volgende video voor nieuwe persoonlijke updates:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Heb jij een palette van Morphe?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Gerelateerde Artikelen

Don`t forget to share...
Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Een gedachte over “Mijn eerste Morphe palette besteld • VLOG #6

Geef een reactie

CommentLuv badge