Nieuwe hijab collectie van Trendmoda

DSC_0368 kopiëren2Trendmoda heeft een nieuwe collectie sjaals en ninja scarfs. Verschillende kleuren stof, merk sjaals en ninja’s uit Turkije. Chiffons sjaals of pashmina achtige sjaals die je heel snel en makkelijk om kunt doen. Welke kleuren heb ik uitgekozen? Kijken dan snel verder over de nieuwe hijab collectie van Trendmoda.

DSC_0370 kopiërenVan het merk Armanda Coton heb ik gekozen voor een mooie rode kleur sjaal. Het is 100 % katoen en de afmetingen zijn 200x75cm. Groot genoeg om alles te bedekken. De stof is erg zacht en zonder enige moeite kan ik mijn sjaal in model brengen. Op het eerste gezicht lijkt het dun maar met meerdere lagen is het wel warm en met de herfst en winter wel fijn.

Armanda Coton (rood) – €7.50

DSC_0368 kopiërenSamen met de Armanda Coton heb ik gekozen voor een ninja scarf met een crossover aan de voorkant. Zo krijg je een driehoek effect op je voorhoofd. Erg leuk en nu ook erg populair. De stof is wat dikker dan de sjaal. Het zorgt er voor dat zowel de hoofddoek goed zit, als dat de hals bedekt is. Behalve dat, als het kouder wordt is het ook wel lekker warm als je hoofd en hals beter bedekt is. De ninja blijft goed zitten en voelt niet strak aan.

Ninja kap Bordeauxrood – €7.50

DSC_0354 kopiërenTrendmoda heeft ook een nieuwe collectie chiffon sjaals in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor een zacht roze chiffon sjaal samen met een dubbele crossover ninaja scarf. De chiffon sjaal is wat dunner dan de Armanda cotton en ook wat stugger. Waar door het wat moeilijker gaat om het dragen als een hijab. Ook is de sjaal wat korter dan de Armanda Cotton.

De dubbele crossover ninja scarf is van de zelfde stof als de enkele crossover. Ook deze zorgt er voor dat zowel de hoofddoek goed zit, als dat de hals bedekt is. Het blijft goed zitten en voel niet strak aan. Heel apart want ik heb tot nu toe nog geen dubbele crossover ninaja scarf gezien. Wel leuk om het te combineren met een andere kleur sjaal.

De chiffon collectie staat nog niet online maar zal binnenkort online aangevuld worden. Woon je in Zaandam of in de buurt dan kun je kijken of het in de winkel al te koop is aan de Oudemansstraat 82 in Zaandam.

DSC_0353 kopiërenMijn favoriet is toch wel de Armanda Cotton. De kleur is prachtig! De stof voelt zo zacht en binnen een paar minuten was mijn hijab klaar. De ninja scarf had van mij iets langer gemogen maar dat komt denk ik door dat ik grotere ninja scarfs draag en deze wat korter aanvoelt. De ninja scarf komt tot aan mijn borstbeen. Maar ik kan mij voorstellen dat andere vrouwen liever een kortere ninaja scarf willen dragen. De ninja scarfs van Trendmoda zijn dan ideaal.

Kijk voor de hele collectie op Trendmoda.nl of ga langs de winkel aan de Oudemansstraat 82 in Zaandam.

Wat vinden jullie van deze sjaals en ninja scarfs? Heb je ze al gespot in de winkel of online?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge