NIVEA Body Olie in Lotion Kersenbloesem en Vanille

NIVEA Body Olie in Lotion Kersenbloesem en Vanille

Vandaag een review met een olie in een snel intrekkende lotion met de NIVEA Body Olie in Lotion-lijn. De lotions bestaande uit vier varianten trekt snel in zonder een vet laagje achter te laten. De lotions laten de huid stralen en 24 uur lang soepel en zacht aanvoelen. Het resultaat: een zachte en stralende huid. Vandaag vertel ik je over 2 varianten uit deze lotion lijn.

De Nivea Body Olie in Lotion-lijn bestaat uit vier heerlijke geuren. Kersenbloesem & Jojoba; de sprankelende geur van kersenbloesem bezorgt je een vrolijk lentegevoel. Vanille & Amandel; door de milde vertrouwde geur van vanille voel je je gekoesterd en comfortabel. Roos & Argan; de zachte en vrouwelijke geur van rozen geeft je een gevoel van elegantie. Cacao & Macadamia; vertroetel jezelf met de verwarmende en omhullende geur van cacao.

Geurexpert Tanja Deurloo licht toe: “Geuren zijn van directe invloed op onze emoties, ze kunnen je omhullen als een tweede huid. De verwennende geuren van de nieuwe NIVEA-lijn zijn een waar genot en sluiten naadloos aan op actuele trends en voorkeuren van consumenten door gebruik van de meest favoriete geurfamilies en weldadige ingrediënten.”

NIVEA Body Olie in Lotion Kersenbloesem en Vanille

NIVEA Body Olie in Lotion Kersenbloesem en Vanille

Ik heb de Nivea Kersenbloemen & Jojoba Body Olie en Nivea Vanille & Amandel Body Olie. Twee heerlijke zoete geuren en ik hou enorm van zoet. Nu het nog niet heel erg warm, benauwd en zweterig weer is is mijn huid een beetje droog dus ik smeer mij na elke douche beurt in. Nu met de nieuwe lotions van Nivea. De lotion trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten, mijn huid ruikt heerlijk zoet en voelt weer zacht aan. Door de parfum die er in zit reageert mijn huid er niet slecht op. Als jij een gevoelig huid hebt wees dan voorzichtig.

NIVEA Body Olie in Lotion Kersenbloesem en Vanille

Vorige week vertelde ik je over de nieuwe lijn van Nivea Creme Oil Pearls Douchecrème. De verpakking van deze lijn vond ik al chique. De flacons van de lotion eigenlijk ook wel. Nu staan ze samen mooi in mijn badkamer.

Nivea Kersenbloemen & Jojoba Body Olie in Lotion 400 ml, Nivea Vanille & Amandel Body Olie, Nivea Roos & Argan Body Olie in Lotion 400 ml en Nivea Cacao & Macadamia Body Olie in Lotion 400 ml zijn vanaf week 15 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor de consumentenadviesprijs van € 7,49.

Welke van de vier zou jij willen uitproberen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge