NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrème

NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrème

Nivea komt met nieuwe producten! De oude vertrouwen merk van mijn jeugd en die van vele anderen van mijn leeftijd komt met Nivea Creme Oil Pearls Douchecrème in drie heerlijke geuren. De formule  bevat verzorgende olieparels die de huid zijdezacht laten aanvoelen. Benieuwd naar de nieuwe producten van Nivea? Lees dan vooral verder.

NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrème

NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrème

Geurexpert Tanja Deurloo zegt hierover: “Geuren kunnen je stemming en je gevoel van welbehagen positief beïnvloeden. Tijdens het douchen is de juiste geur van belang, omdat dit hét momentje voor jezelf is. De drie verfijnde geuren van NIVEA Creme Oil Pearls werken bijzonder harmonieus en brengen je elke douchebeurt in een positieve stemming.”

NIVEA Creme Oil Pearls is verkrijgbaar in drie heerlijke geuren: Kersenbloesem, Lotusbloem en Ylang Ylang.

NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrème

NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrème

Alle drie de douchegels bevatten verzorgende olieparels van zonnebloemolie die oplossen zodra ze op je huid komen. Zonnebloemolie is rijk aan vitamine E en laat geen vettig laagje achter op de huid. Voor mijn vette huid ideaal. Veel producten die ik fijn vind zijn niet altijd goed voor mijn huid. Alle drie de producten bevatten parfum. Als je een gevoelige huid hebt dan zul je moeten oppassen met deze producten. Gelukkig kan mijn huid hier wel tegen.

NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrème

Mijn favoriet is de kersen bloesem als ik af ga op de geur. Ik hou van zoet en kersenbloesem ruikt heerlijk zoet voor mijn gevoel. Alle drie verzorgen goed en laten een heerlijk lichte geur achter op mijn huid en de badkamer ruikt naderhand ook nog heerlijk. Nivea heeft het weer voor elkaar gekregen om fijne producten uit te brengen.

NIVEA Creme Oil Pearls zijn vanaf week 14 verkrijgbaar in supermarkt, drogisterij en vanaf week 12 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De gehele lijn is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 3,49.

Blijf jij de oude vertrouwen Nivea gebruiken?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge