Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy gezichtsverzorgingslijn

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

Terwijl jij ‘s nachts jouw welverdiende rust pakt, is de huid druk bezig zichzelf te herstellen en te vernieuwen. De unieke combinatie van Q10 en pure vitamine C in Nivea Q10plusC anti-rimpel en Energy verwikkende nachtcrème werkt samen met de huid om dit proces te ondersteunen en zorgt er voor dat de huid ‘s nachts tot wel 50 procent meer zuurstof opneemt. Hierdoor herstelt de huid zich sneller gedurende de nacht waar door je er iedere ochtend fris en fruitig uit ziet. Vandaag in dit artikel vertel ik je over de 3 producten die je combineert voor een stralende en energieke huid gedurende de dag.

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

De nieuwe Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy gezichtsverzorgingslijn bestaat uit een nachtcrème, dagcrème en oogcontourcrème. Maar wat is nu het verschil tussen deze nieuwe producten en andere? UV-licht en luchtvervuilende stoffen beschadigen onze huid en zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen. Nivea Q10plusC combineert huideigen Q10 en vitamine C die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Aan de nieuwe lijn is een concentratie vitamine C toegevoegd die de huid een energieboost geeft.

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy dagcrème

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy dagcrème geeft de huid gedurende de dag energie. Als je veel stress hebt, werkdruk, het leven als een moeder of slecht slaapt dan ziet je huid er vermoeid uit. Een crème die je huid een energie boost geeft kun je dan ook wel gebruiken.

De dagcrème zit in een potje en de crème heeft een lichte oranje kleur. Als ik er aan ruik lijkt het of ik sinaasappel ruik maar ik kan mij vergissen. Vitamine C zit o.a. in sinaasappel vandaar dat ik die link met de oranje kleur er bij. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en je hebt vrijwel weinig nodig. Het trekt snel in en als je wilt kun je gelijk beginnen met het aanbrengen van je make-up. De crème is een goede basis als primer.

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy nachtcrème

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy nachtcrème is speciaal ontwikkeld om de beschadigingen van de huid en de energiereserves op peil te brengen en er voor te zorgen dat de huid 50 procent meer zuurstof op te nemen gedurende de nacht.

Mijn voorgaande nachtcrèmes zitten in een zelfde pot als de dagcrèmes. Je weet wel die potjes die je altijd uit elkaar moet halen omdat ze op elkaar lijken. Nu zit de nachtcrème in een tube dus deze oude dame gebruikt nu wel de goede crème. Het aanbrengen gaat heel makkelijk, ik heb niet het gevoel dat er een vette dikke laag op blijft en het trek snel in.

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy oogcontourcrème

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy oogcontourcrème is speciaal voor je onderste oogleden. Omdat daar de bloedsomloop en de huid anders is dan de rest van je gezicht heeft het andere verzorging nodig. Het verfrist de doffe en vermoeiende huid rond om de ogen.

Net zoals de nachtcrème komt het in een aluminium tube met een speciaal afsluitbaar mondstuk om de pure vitamine C te beschermen tegen licht en zuurstof. Zo blijft de werking van vitamine C lang houdbaar.

Breng de crème al kloppend rond om je ogen met een kleine hoeveelheid. Het trekt snel in en het voelt super zacht aan als het is ingetrokken.

Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy

De nieuwe Nivea Q10plusC anti-rimpel en energy gezichtsverzorgingslijn is vanaf nu verkrijgbaar voor € 15.99 per stuk.

Welke producten gebruik jij voor in de ochtend en in avond?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge