Noeran Cosmetics en het Etos Event • VLOG # 21

Noeran Cosmetics

Noeran Cosmetics en het Etos Event • VLOG # 21

In een nieuwe vlog zie je hoe druk ik het had die dag. Eerst naar een bespreking voor de nieuwe producten van Noeran Cosmetics, dan een Etos event en in de avond naar een vriendin. Hoe was die dag? Dat zie je in een nieuwe vlog.

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat vindt jij van het Etos merk?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge