Ontdek dé Etos beauty producten voor mannen

beauty producten voor mannen

Niet alleen vrouwen zijn bezig met hun uiterlijk. Ook steeds meer mannen. Etos is de plek voor low-budget beauty producten voor mannen. Etos lanceert namelijk een nieuwe heren gezichtsverzorgingslijn met 7 producten, speciaal afgestemd op de huidbehoeftes van de man.

beauty producten voor mannen

Mannen willen er goed en verzorgd uit zien. Kantoor airco, scheren, stress, Uv-straling zijn allemaal factoren die voor een ongezonde en onfrisse huid zorgen. Etos lanceert daarom een nieuwe gezichtsverzorgingslijn met 7 producten, speciaal voor mannen. De mannen skincare-lijn bestaat uit 3 categoriën; ‘normal’, ‘sensitive’ en ‘active energy’. Er  is altijd een product dat het beste bij de huid en lifestyle van een man past.

beauty producten voor mannen

beauty producten voor mannen

Sensitive

De Sensitive lijn bestaat uit 3 producten; Face Cream, Aftershave Balm en Face Wash. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van de man en bevat 0% alcohol. Voor een huid dat wat extra aandacht kan gebruiken is deze lijn er perfect voor. Een huid dat veel wordt geschoren kun je rode plekken en wondjes krijgen. Met deze producten wordt dit minder.

De Etos aftershave balm is speciaal ontwikkeld om de huid direct na het scheren te verkoelen, scheerirritatie te verminderen en de huid te kalmeren. Mijn man heeft dit heel erg na het scheren. Zijn huid is altijd erg rood en soms krijgt hij kleine wondjes omdat het zo gevoelig is. Met de aftershave balm wordt het wat rustiger en minder rood. En de geur is ook nog eens erg lekker.

Face Cream – 50 ml € 4.49
Aftershave Balm – 100 ml€  4.49
Face Wash – 150 ml € 3.49

beauty producten voor mannen

beauty producten voor mannen

Normal

De Normal lijn heeft twee producten;  Face Cream en Aftershave Balm voor de normale huid. Een huid dat tegen een stootje kan, niet gevoelig is, weinig verzorging en aandacht nodig heeft. Toch is het altijd wel verstandig om iets te gebruiken. Een fijne crème in de ochtend en een aftershave balm na het scheren.

Face Cream – 50 ml € 4.49
Aftershave Balm – 100 ml€  4.49

beauty producten voor mannen

beauty producten voor mannen

Active energy

Voor de Ideaal voor de gecombineerde tot vette huid is er een Active energy lijn met twee producten; Face Cream en Face Gel. De producten verzorgen en hydrateert de huid intensief,  het is verrijkt met anti-aging Q10, cafeïne en vitamine B complex. Mijn man gebruikt de crème na het sporten. Zijn huid heeft een opkikker nodig na al het zweten. Het voelt weer fris en schoon aan.

Face Cream –  50 ml € 4.49
Face Gel – 50 ml € 4.49

beauty producten voor mannen

Fijne producten hoeft echt geen duur prijskaartje te hebben. De nieuwe Etos beauty producten voor mannen zijn de ideale producten voor verschillende huidtypes. Mijn man gebruikt ze voor verschillende momenten voor zijn huid. De Aftershave balm na het scheren, Active energy face cream na het sporten en de Normal face cream in de ochtend en avond. Hij vindt de producten een echte aanrader voor andere mannen.

Vaderdag zit er aan te komen. Als je nog een origineel kado zoekt voor je vader of voor de vader van je kinderen dan zijn dit de producten die je kunt geven. Zij verdienen natuurlijk ook wat aandacht en ze worden er niet jonger op met de zorgen van kinderen en de stress van hun vrouw, hé dames?!

De nieuwe Etos gezichtsverzorging voor hem zijn nu verkrijgbaar in de Etos-winkels.

Welke  beauty producten voor mannen gebruikt jou man?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer info.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge