Palette gevonden Vlog # 4

Palette gevonden Vlog # 4

Vandaag heb ik een nieuwe vlog voor je. Ik merk dat mijn vlog’s meer worden bekeken dan mijn andere video’s dus voorlopig blijf ik vloggen. Ook wel leuk voor vrienden en familie die de video’s kunnen kijken. Het is een beetje een saaie vlog deze keer. Ik deed wat dingen thuis, mijn jongste ging naar zwemles en ging ik even snel langs de Etos voor een palette.

Ben je benieuwd naar mijn nieuwe vlog? Dan moet je vooral de volgende video kijken:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat voor video’s zou je meer willen zien op mijn Youtube kanaal/blog?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Don`t forget to share...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

7 gedachten over “Palette gevonden Vlog # 4

Geef een reactie

CommentLuv badge