Nieuw; Paula’s Choice Resis C15 Super Booster voor een mooie huid

Paula's Choice Resis C15 Super Booster

Ik heb iets leuks te vertellen! Dit nieuwe product mag ik gaan testen; Paula’s Choice Resis C15 Super Booster. Een nieuw product van Paula’s Choice Skincare. De Resist Anti-Aging C15 Super Booster is nu al dé launch van 2017. Letterlijk een super boost voor de huid, alleen of in combinatie met een serum of dagcrème. Dit is nog geen review over het product zelf maar wel een korte samenvatting erover. Binnen kort komt er wel een review over.

Paula's Choice Resis C15 Super Booster

Paula's Choice Resis C15 Super Booster

De booster zit vol vitamine C: een super krachtig ingrediënt dat veel voordelen voor de huid met zich meebrengt! Zo verheldert het een doffe huid, beschermt het de huid tegen ontstekingsreacties en milieuvervuiling en ondersteunt het de werkzaamheid van een zonneproduct. Goed geformuleerde producten met vitamine C zorgen ervoor dat de huid er langer jong en fris uit blijft zien. De C15 Super Booster voelt zo vloeibaar als water en biedt optimale hydratatie van je huid. Daarnaast zorgt het voor een egale teint. Het gaat zichtbare tekenen van huidveroudering tegen en zorgt voor een stevige, zachte en stralende huid. Deze booster is gemaakt om het beste uit iedere huid te halen!

De speciale formule bevat onder andere een sterk geconcentreerde vorm van vitamine C en krachtige antioxidanten en huidherstellende ingrediënten; een veelbelovende combinatie voor geweldige resultaten! Het vervaagt donkere vlekjes en laat de huid stralen. Rimpels en fijne lijntjes worden verzacht en de huid wordt intensief gehydrateerd. Daarnaast versterkt het de huid zodat het beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Met deze Super Booster is je huid klaar voor weer een nieuwe dag!

De Resist Anti-Aging C15 Super Booster is geschikt voor ieder huidtype. Hoofdingrediënten van de Super Booster: – Vitamine C: vervaagt donkere vlekjes, zorgt voor een egale teint en een stralende huid. – Antioxidanten (vitamine E + ferulinezuur): helpen de huid te beschermen tegen zonneschade en milieuvervuiling. – Hyaluronzuur: helpt de vochtbalans van de huid te herstellen en laat de huid er steviger uitzien.

Paula's Choice Resis C15 Super Booster

Over een aantal weken zal je een uitgebreider product review van mij verwachten over dit Super Booster product van Paula’s Choice Skincare. Ik ben nog vol op aan het testen en resultaten verwacht ik niet gelijk binnen een week. Heb nog even geduld!

De Paula’s Choice Resis C15 Super Booster is verkrijgbaar via de website van Paula’s Choice voor een adviesverkoopprijs: € 53,00 / 20 ml.

Ben jij erg benieuwd naar de  Paula’s Choice Resis C15 Super Booster?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

 

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge