De Ramadan is voorbij en hoe ging het dit jaar

Ramadan is voorbij

De Ramadan is voorbij en hoe ging het dit jaar

Het vasten maand is voorbij, het Suikerfeest hebben we gevierd dus deel ik mijn laatste Ramadan video van deze reeks van 2017. Hoe was het vasten in de warmte en heb ik mijn doelen bereikt? Je ziet het in mijn nieuwe video. Vorige jaren deelde ik ook artikelen en video’s over de heilige maand.

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Hoe vond jij het vasten dit jaar?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge