Ramadan kaarten stuur je samen met Risalah Cards

Ramadan kaarten stuur je samen met Risalah Cards

De ramadan is begonnen. Ieder jaar stuur ik kaarten naar mensen die bij mij dichtbij zijn om hun een gezegende Ramadan te wensen en straks met het suikerfeest ook. Risalah Cards kwam met het idee om kaarten te ontwerpen want islamitische kaarten zijn moeilijk verkrijgbaar in winkels en de bekende kaarten webshops. Wil jij deze ramadan graag een kaart sturen naar familie, vrienden en kennissen? Lees dan zeker verder.

Een sms of een whatsappje sturen is nu echt van deze tijd. Het is snel en makkelijk. En je krijgt dezelfde dag nog een berichtje terug. Vroeger werden kaarten en brieven gestuurd. Dit wordt voor mijn gevoel minder en dit is jammer. Post krijgen blijf ik leuk vinden ik bewaar speciale kaarten en brieven altijd. Als ik een kaart krijg voor de Ramadan dan plak ik het in een album tussen alle andere Ramadan kaarten.

Risalah Cards heeft verschillende Islamitische kaarten. Kaarten voor een huwelijk, geboorte en wenskaarten. De wenskaarten zijn er voor de Ramadan, om iemands sterkte te wensen, te feliciteren, te condoleren en iemand die je dierbaar is te bedanken.

Ramadan kaarten stuur je samen met Risalah Cards

De kaarten bestel je in de webshop en je krijgt ze met een enveloppe samen opgestuurd. Je kan per stuk bestellen maar ook in een set met verschillende kaarten of meerdere van de zelfde soort kaarten. Er is genoeg ruimte om zelf een boodschap te schrijven. Helaas is er geen mogelijkheid om een kaart direct naar iemand te sturen zonder een extra boodschap er bij. Je kaart krijg je thuis en je stuurt de kaart op naar wie je het wilt opsturen. Er zijn geen verzendkosten verbonden als de kaarten jouw kant op komen.

Bestel je Ramadan kaart of een andere bij Risalah Cards. Volg ze ook op instagram en facebook.

Wat vindt jij van de Ramadan kaarten van Risalah cards?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge