Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Naast mooie make-up is het ook belangrijk dat je goede pencelen gebruikten. Pencelen? Ja, ja een ander woord van kwasten. Want eigenlijk hoor je ze zo te noemen heb ik gehoord. In de zomer vakantie was ik in Turkije. En ik kwam deze Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack kwasten tegen. Ik ken wel andere kwasten van Real Techniques dus ik was zeer benieuwd hoe deze mij zouden bevallen.

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

De Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack kwasten set bestaat uit 3 kwasten. Wat er zo anders is dan de standaard Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack is dat het een Limited Edition is. Een Limited Edition is altijd maar tijdelijk verkrijgbaar maar in Turkije zag ik hem nog liggen met korting dus kon ik deze set niet laten liggen.

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Alle kwasten, zijn ontwikkeld door Samantha Chapman van Pixiwoo. De kwasten zijn verpakt in een stevige houder van schuim, met daar overheen een witte plastic verpakking. Je vindt er handige informatie hoe je de kwasten kunt gebruiken. Deze kwasten zijn ‘cruelty free’ net als alle andere kwasten. De haartjes zijn syntetisch en super zacht. De kwasten zijn sterk door het metalen stelen en het rubberen aan de onderkant.

Duo-fiber face brush: dit is de grootste kwast en het is luchtige kwast. Doordat de kwast iets plat is, is hij te gebruiken om je make-up mee af te poederen. Niet als een blush want daar vind ik hem te groot voor. De haartjes staan vrij ver uit elkaar, ze zijn luchtig en  brengt de poeder heel subtiel aan.

Duo-fiber contour brush: de kwast heeft meer haartjes die dichter op elkaar staan. Voor bronzer of highlighter poeders is het bedoeld en ik vind het erg fijn op mijn huid tijdens het gebruik.

Duo-fiber eye brush: een kwastje die je gebruikt om je oogschaduw te blenden. De haartjes zijn stevig en zacht, perfect om oogschaduw mee te blenden. Ik b=moet er nog erg aan wennen want ik gebruikte hier voor andere soort kwasten van mindere kwaliteit.

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Dit zijn mijn eerste kwasten van Real Techniques. Ik heb er veel over gehoord en altijd al benieuwd hoe ze zijn. Ik vond ze in de aanbieding in Turkije dus ik twijfelde geen moment. Ze zijn super zachten, brengen poeder heel mooi aan en het blenden gaat heel makkelijk. Een mooie set die je niet kan missen in je collectie.

Real Techniques Duo-Fiber Collection 3 pack

Deze Real Techniques kwasten zijn in Nederland denk ik niet meer verkrijgbaar. In Turkije heb ik ze in de winkel Gratis gekocht.

Welke kasten van Real Techniques gebruik jij of gebruik je andere?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge