Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Als een vrouw de dertig is gepasseerd dan gaan ze vaak anto-aging producten gebruiken. Zou ik dat ook moeten gaan doen? Ik ben de dertig gepasseerd en ik kreeg de nieuwe Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice binnen. Dus is dit een roeping om te beginnen? Vandaag lees je wat ik van dit product vind.

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

De Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice is een vloeibare foundation met anti-aging ingrediënten die de huid helpt er zichtbaar jonger en gezonder uit te laten zien. Het bevat een variatie aan ingrediënten waarvan de anti-aging en hydraterende werking wetenschappelijk is bewezen.

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

De Resist Anti-Aging Serum Foundation bedekt oneffenheden, ontstaan door bijvoorbeeld zonneschade. Met behulp van fijne pigmenten creëert de foundation een natuurlijke, matte finish zonder de huid er dof uit te laten zien. Deze vloeibare, hydraterende formule biedt de normale tot vette huid een egale dekking die fijne lijntjes verdoezeld in plaats van dat ze zichtbaarder worden. Een ideale foundation voor een langhoudende flawless en younger-looking skin.

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Mijn tint van de Resist Anti-Aging Serum Foundation is level 3. Er zijn geen aparte namen voor de tinten. De foundation geeft een gemiddelde dekking. Ik heb maar 1 dekking gebruikt maar als ik een nog betere dekking zou willen dan kan ik het opbouwen met nog een laag er over heen. Voor een bruiloft of feestje is dit wel nodig. Maar voor een normale (werk)dag vind ik dit voldoende. Ik vind de kleine sproeten in mijn gezicht ook wel leuk en dit hoort bij mij.

Met de beauty blender kan ik heel mooi de foundation verdelen en mijn gezicht blenden. Dit gaat heel makkelijk. Samen met alle andere producten blijft mijn make-up de hele dag zitten. Level 3 is voor mij de beste tint van de 8 tinten. Misschien net iets te donker als ik het vergelijk met mijn nek maar ik draag toch een hoofddoek dus je ziet het niet. Ik kan het altijd nog mengen met een dagcrème.

Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

Ik vind de foundation een mooie goede dekking geven. Blenden gaat mooi, het blijft de hele dag zitten dus ik kan niets bedenken waar ik negatief over kan zijn. Alleen dat het in een flacon zit van glas want als de foundation bijna op is kun je het laatste restje er niet uit halen. Glazen flacons zijn toch wel stiekem erg mooi op je kaptafel.

De Resist Anti-Aging Serum Foundation | Matte is verkrijgbaar in acht verschillende tinten. Adviesverkoopprijs: € 38. De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via www.paulaschoice.nl en bij geselecteerde beauty professionals.

Wat vindt jij van de producten van Paula’s Choice?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Don`t forget to share...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

11 gedachten over “Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s Choice

  1. Ik vind je foto’s echt heel mooi!
    Ik heb nog nooit van het merk gehoord, maar het klinkt als een heel fijn product. Nou gaat je huis verslappen en verouderen vanaf dat je 25 bent (dus eigenlijk moet je dan al beginnen met anti-aging producten) dus ik kan er nog 8 jaar mee wachten ;)
    Verena Friederich onlangs geplaatst..Review: Colorista paint violetMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge