Review | Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash

Jullie hebben in dit artikel kunnen lezen dat ik de Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash van The Body Shop had gekocht. In de winkel zag ik producten voor de droge huid. Ik vroeg aan de medewerkster of ze ook producten hadden voor een gemengde/vette huid. Mijn huid zit net tussen een gemengde huid en een vette huid. Als ik te veel producten zou gebruiken voor de vette huid dan zou dat niet goed zijn voor mijn huid. Ik kan dus het beste de producten combineren. 

Ik heb last van mee-eters op mijn neus en kin. De medewerkster adviseerde mij om de Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash te gebruiken. Op de plekken waar de mee-eters zitten moet ik wat harder scrubben zodat ze beter weg gaan.

Houd uw huid zuiver en zacht met een romige scrub die speciaal is ontwikkeld om poriën te helpen ontstoppen. Door voorzichtig scrubben verwijder je opgesloten vuil, olie en dode huidcellen. Hoe het werkt? Aromatische lemon tea tree en Community Trade tea tree olie uit Kenia bevatten eigenschappen die helpt puntjes te verwijderen en te dat nieuwe zich vormen. Abrikozen stenen en silica zuiveren de huidmild en effectief.

Ingrediënten:

Aqua (water), Glycerin (glycerine), Steareth-21, Stearic Acid, PPG-15 Stearyl Ether, Propanediol, Silica, Polysorbate 60, Caprylyl Glycol, Prunus Armeniaca Seed Powder (abrikozenpitkorreltjes), Melaleuca Alternifolia Oil (tea tree-olie), Panthenol, Acryla

De Tea Three Blackhead Exfoliating Wash gkan je het beste gebruiken wanneer je gezicht nat is. De gel waar de korrels in verwerkt zitten heeft een groene kleur. De scrub heeft een licht subtiele geur, ik vind het lekker ruiken maar dat kan voor iemand anders niet zo zijn. De tea three is eigenlijk een ideaal product om hierin te verwerken vanwege haar ontsmettende eigenschap. Na het scrubben, wanneer je je gezicht nog niet hebt afgespoeld, heb je meteen een fris gevoel.

Ik gebruik de scrub 1 keer in de week wanner ik ga douchen. Ik laat het even intrekken en dan was ik mijn gezicht. De mee-eters zijn minder geworden op mijn neus en op mijn kin. En dat is het effect wat ik verwacht wanneer je een product koopt, dat het werkt.

Gebruiken jullie toevallig dit product? Wat vinden jullie er van? Zouden jullie het aanraden aan jullie omgeving?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge