SANS SOUCIS DD Daily Defense Concealer

Concealer

Ik als moeder kom vaak slaap te kort en dat zul je snel zien aan mijn donkere wallen onder mijn ogen. Mijn leeftijd helpt ook niet echt. Ik ben de dertig al gepasseerd en met een beetje camouflage product werkt niet meer zo goed. De nieuwe DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 is een multifunctioneel product. Het beschermt, verzorgt, en camoufleert donkere kringen onder de ogen en/of fijne lijntjes en rimpels. Een nieuwe concealer nodig? Lees dan verder!

Concealer

Concealer

Het nieuwe product van Sans Soucis heeft mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden wat de huidstofwisseling verbetert. Abrikozenpitolie heeft een verzorgend effect en vermindert droogtelijntjes. Een combinatie van gestabiliseerd vitamine C en vitamine E, ondersteund door een effectieve en krachtige peptide, gaat oxidatieve stress tegen, dat zorgt voor vroegtijdige huidveroudering. Hyaluronzuur geeft een echte vocht boost aan de gevoelige oogcontouren. SPF 10 beschermt tegen schadelijke UVstralen.

Behalve onder mijn ogen hebben andere oneffenheden zoals kleine puisten, mond rimpels en voorhoofd ook een beetje concealer nodig. Dit doe ik normaal altijd en met dit product ook. Hoe ouder ik word des te meer ik concealer nodig heb, helaas. En die puisten en rimpels werken niet echt mee natuurlijk, toch word ik veel jonger geschat.

Concealer

De concealer is verkrijgbaar in een lichte en een donkere variant. Ik heb de lichte versie en gelukkig is deze tint geschikt voor mijn huidskleur. Merken hebben normaal verschillende tinten voor hun concealers. Het aan brengen met de roller gaat heel makkelijk als je er lichtjes in knijpt. Daarna blend je het met een kwast of beautyblender.

concealer

concealer

Zoals je kunt zien zijn de donkere kringen een heel stuk minder. Helemaal weg zijn ze niet maar dit vind ik al een heel mooi resultaat.

Multifunctionele Tip:

  • Voor een heldere look, breng je het product aan in de binnenste hoek van het oog, in het midden van het bovenste ooglid en onder de wenkbrauw bot.
  • Om uitlopen van de lipstick te voorkomen kun je de concealer aanbrengen rond de contour van de lippen.
  • Met het product accentueer je en perfectioneer je je wenkbrauwen, door de concealer boven en onder de wenkbrauwen aan te brengen.
  • Uiteraard kan het ook worden gebruikt als snelle en makkelijke concealer van oneffenheden.

Concealer

Wat een fijn product! Het aanbrengen gaat makkelijk en het blenden ook. Een klein minpuntje niet aan het product zelf maar het mag wel een grotere verpakking zijn. Dit product zijn snel op natuurlijk want een concealer gebruikt iedereen. Ik kon niet meer zonder dit product en ik pak deze veel sneller dan mijn andere concealers.

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Light en Dark is verkrijgbaar voor € 21.00 bij Sans-soucis-shop.nl.

Welke concealer gebruik jij voor je donkere kringen en wallen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer info.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge