Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Goedemorgen! Ik heb een aantal nieuwe Sans Soucis Pure Glow SS look producten voor vandaag. Producten die ik persoonlijk voor de lente erg mooi en fijn vind. Niets over dreven, te donker of te fel. Maar zacht en minimaal. Benieuwd naar de producten die ik heb ontvangen lees dan snel verder.

De nieuwe lijn van Sans Soucis bestaat uit 9 producten; 4 lipsticks, 2 highbrow sticks, highlight powder, mascara en een highlight & concealer stick. De producten zijn ideaal voor de lente en de zomer. Minimaal, licht, zacht en rozige tinten. Deze tinten vind ik persoonlijk erg mooi bij mij passen.

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Highbrow Brunette – Adviesprijs € 17,50

De Highbrow is verkrijgbaar in 2 tinten; brunette en blonde. Voor mij is natuurlijk de brunette de kleur die ik nodig heb. Deze handig highbrow stick is een definer en oogschaduw in één. Met de wenkbrauw definer worden de wenkbrauwen perfect gedefinieerd en optisch opgevuld. De glinsterende, fijn gepigmenteerde oogschaduw geeft een zijdezacht gevoel en zorgt voor expressieve, heldere ogen.

De wenkbrauw stick is alleen voor het opvullen van je wenkbrauwen. Wil je echte scherpe on flick wenkbrauwen dan is dit niet het product daar voor. Als je van je zelf mooie volle wenkbrauwen hebt dan is alleen opvullen voldoende. De poeder is erg goed gepigmenteerd en blijft lang mooi zitten.

De oogschaduw is wat minder gepigmenteerd. Op de foto zie je het ook bijna niet wat ik jammer vind van de tint is wel erg mooi. Voor mijn gevoel wordt het ook niet beter als ik meer oogschaduw gebruikt. Heel jammer want ik was wel erg benieuwd naar de oogschaduw.

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

Cherry Toffee & Pink Desire – Adviesprijs €15,75

Perfect lips for everyday. Vier nieuwe lipsticks in de tinten Cherry Toffee, Pink Desire, Apricot Supreme en Orange Grace. Alle vier de lipsticks zijn beschermt tegen zonnestralen en is parabeen en siliconen vrij. Ze zijn licht gepigmenteerd, een lekkere verwenning voor je lippen en ze geven een mooie natuurlijke zachte kleur.

Ik heb de tinten Cherry Toffee en Pink Desire en ik vind ze geweldig. Prachtige tinten, passen bij mijn huidskleur, ze geven een mooie glans en ze blijven redelijk lang zitten. Het ligt er ook aan of je veel eet, drinkt en praat. De andere twee tinten vind ik te oranje achtig en niet mooi.

Sans Soucis Pure Glow SS look producten

De lipsticks vind ik GEWELDIG! Prachtig zijn ze. De highbrow ben ik minder enthousiast over. Heel jammer want het idee is wel goed.  Twee producten in één. Ik ben erg benieuwd hoe de andere producten zijn want die zien er ook niet verkeerd uit.

Deze producten en andere van Sans Soucis zijn verkrijgbaar via Sanssoucis.com en Beautyservice.com.

Wat vindt jij van de producten van Sans Soucis? Heb je producten van dit merk?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge