Een schuld van 60 dagen | Niets veranderd helaas

almonds-768699_1280

Vorige week heb je al kunnen lezen dat het niet zo lekker ging met het vasten door die o zo fijne griep en dit is nog zacht uit gedrukt. Op het moment ben ik gewoon pissig op mezelf dat ik het vasten niet kan oppakken door de griep. Gister zei ik dat ik naar de huisarts zou gaan maar ik dacht dat het wel iets beter ging maar in de middag weer heftige hoofdpijn dus ik kreeg al spijt dat ik niet was gegaan.

Dus ik zit met de gebakken peren zo gezegd. Soms kan me echt voor mijn kop slaan als ik iets toch niet doe en er later spijt van krijg. Maar goed niets aan te doen dus ik ga vandaag een afspraak maken bij de huisarts voor een kuurtje. Nu maar hopen dat hij of zij mij wel een kuurtje geef want ze zijn niet zo vrijgevig met antibiotica wat ik wel begrijp natuurlijk maar toch, ik word niet beter maar zieker word ik ook niet.

Ik heb dus niet zo veel te vertellen hoe het nu ging vorige week met vasten helaas. Insallah volgende week wel! Kan niets beloven…

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Gerelateerde Artikelen

Don`t forget to share...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

4 gedachten over “Een schuld van 60 dagen | Niets veranderd helaas

Geef een reactie

CommentLuv badge